Afbeelding

Bruisend Nijverdal: Voor even de gezelligste kroeg

Algemeen

Vol trots presenteert het bestuur van Bruisend Nijverdal een supergaaf programma voor zaterdagavond 10 september. Een geweldige meezingavond die je niet mag missen. Voor even is de feesttent de gezelligste kroeg van Nijverdal. Met de welbekende dj’s Yellow Ed & Hanky Panky, de lokale artiesten Dennis van Dam en Nick Brinkhuis en optredens van George Baker, John de Bever en piratenkoning Jannes. 

Uit het dorp van Johanna van Buren en Thomas de groenteboer om tijdens deze gezellige avond in Nijverdal het publiek op te zwepen rondom de optredende artiesten met hun vrolijke plaatjes en praatjes… DJ Hanky Panky & Yellow Ed! “Geweldig dat we deze avond zoveel lokale beroemdheden hebben kunnen strikken. Dat zorgt nog meer voor beleving en verbinding in onze gemeente”, aldus het bestuur van Bruisend Nijverdal. “Dit wordt één groot meezingfestijn.”

Het feest is in de feesttent op het marktplein en duurt van 20.00 tot 01.00 uur. Ben je voor 21.30 uur aanwezig, dan is de toegang helemaal GRATIS. Na dit tijdstip betaal je tien euro entree. Het wordt een avond vol gezelligheid en muziek. Want zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van deze oerhollandse gezelligheid!

Het dak eraf

Deze avond betreden maar liefst vijf totaal verschillende artiesten de bühne van het Nijverdalse podium. Allen zorgen ervoor dat het dak er in Nijverdal af gaat. Denk bijvoorbeeld aan Nick Brinkhuis. Het Nederlandse levenslied is altijd zijn lust en leven geweest, hiermee is hij opgegroeid. Sinds 2008 is Nick begonnen met het geven van optredens. De eerste jaren alleen covers, maar daarna zijn enkele singles uitgebracht, waaronder: ‘K’zie steeds weer sterren’, ‘Pamparapam’, ‘Jij laat me leven’ en ‘Ik hoor bij jou’. 

Ook Dennis van Dam pakte de microfoon al op jonge leeftijd. Hij stond meerdere keren ‘Achter de Deure van Willie Oosterhuis’ en heeft zeker de nodige ervaring om iedereen een geweldig sfeervolle avond te bezorgen. Na een periode van 10 jaar heeft Dennis het in 2018 weer opgepakt en gaat ‘ALS EEN KOMEET!’ Met Dennis in de tent is de polonaise bij Bruisend Nijverdal gegarandeerd aan!

Maar ook George Baker en John de Bever kunnen er wat van. Veelgevraagde artiesten die zich kunnen verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar ze optreden breken de mensen de boel af. John is vooral bekend van zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’, dat overal grijs wordt gedraaid. George Baker is een rasartiest met vele, vele hits. “Una paloma blanca, I’m just a bird in the sky”: Een refrein dat Baker ontelbaar vaak heeft gezongen. 

Deze avond in de gezelligste kroeg in Nijverdal mag de ‘Koning der Piraten’ echter niet ontbreken. Jannes, bekend van Adio Amore Adio, Mijn naam is Jannes en Laat de zon maar schijnen zorgt voor een night to remember!

Entree is tot 21.30 uur helemaal gratis. Daarna betaal je 10 euro entree.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07