Afbeelding

Afscheid van Door Merg en Been

Algemeen

NIJVERDAL - “Wat een feest afgelopen weekend in de tent bij Bruisend Nijverdal. Wij mochten de meezingmiddag invullen met onze kleurrijke en enthousiaste zangers en zangeressen. De tent zat vol, er moesten zelfs nog extra stoelen geregeld worden en zoals beloofd gingen bij de eerste muzieknoten het dak er al af. Wat een vrolijke en gezellige sfeer, wat door iedereen die hierbij aanwezig was, werd beaamd”, vertellen de leden van Door Merg en Been na afloop. Dit was tevens het laatste optreden van Door Merg en Been.

“Het eerste deel van het optreden voor de pauze werd er door iedereen vrolijk meegezongen en gedanst. De spanning liep op richting de pauze omdat wij een leuke verassing hadden die we graag willen delen”, vervolgen ze hun verhaal. “Na de pauze was het zover en konden we het nieuwtje wat we al een tijdje stil hebben moeten houden onthullen aan een volle tent in gouden pakken en jurken. Het spandoek werd afgerold door onze twee charmante leden Kitty en Ans, onder het geknal van gouden glitters werd onze nieuwe naam onthuld. Voortaan gaat Door Merg en Been verder als De Borrel Noten!”
Het koor bestaat 28 jaar en is na de hele coronaperiode toe aan wat vernieuwing, zowel voor het repertoire als de gehele uitstraling. “Daarom hebben we gekozen voor deze naam.”

De tweede helft van het optreden eindigden in een luid ‘We want more’ van alle aanwezigen in de tent en een toegift, waarbij weer de polonaise werd ingezet. Na afloop kreeg iedereen een presentje mee naar huis in de vorm van een zakje borrelnoten. “En toen was het ineens 16.00 uur en echt tijd om iedereen te bedanken voor de leuke middag. Wat kijken we terug op een succesvolle middag met veel blije gezichten, het was echt fantastisch”, zegt het koor tot slot “Wellicht tot volgend jaar in de tent bij Bruisend Nijverdal.”

Wie een feestje heeft en het leuk vindt als De Borrel Noten daarbij aanwezig zijn, kan voor meer informatie terecht op www.deborrelnoten.nl, bellen naar 06-28822757 of een e-mail sturen naar info@deborrelnoten.nl. De Borrel Noten bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 1 uur geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 3 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 17 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 19 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 22 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 23 uur geleden
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15