Afbeelding

‘Uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’’

Algemeen

RIJSSEN - Eindelijk is het dan zover en komt Karin Bloemen naar Rijssen. Vanwege corona kon het drie keer niet doorgaan maar op 31 september en 1 oktober is het dan zover. 

Op de website van het Parkgebouw staat het volgende geschreven: “Een concert door meer dan 100 mannen. Daar nodig je natuurlijk een vrouw bij uit. Maar wie? Welke Nederlandse zangeres kan de krachtige koorzang van het landelijk bekende Rijssens Mannenkoor aan? Natuurlijk, Karin Bloemen! Een uniek combinatie van La Bloemen en ‘Les Hommes’, die u niet mag missen.”

In 1927 begon het mannenkoor met 28 leden. Na al die jaren is het koor nog steeds springlevend dankzij veel jonge aanwas en gezonde saamhorigheid.

La Bloemen is Neerlands eigen ‘diva’. Met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. In de loop van haar carrière wint Karin een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidt prijs.

Samen met Combo Jan Lenselink met Jan zelf achter de vleugel, geven La Bloemen en het Rijssens Mannenkoor u een geweldige avond: een muzikale ervaring die u nooit meer vergeet!
De aanvang van het concert is 20.00 uur. Voor beide avonden zijn er nog beperkt kaarten verkrijgbaar, dus wees erbij.

Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 1 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 4 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 4 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 6 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 8 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 23 uur geleden
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter gisteren
Afbeelding
Hertruiters winnen rijstijlrubrieken 26 mrt, 20:39