Sinterklaascommissie "Help Sint Helpen" is op zoek naar donateurs van speelgoed
Sinterklaascommissie "Help Sint Helpen" is op zoek naar donateurs van speelgoed

Doneer speelgoed voor “Help Sint Helpen”

Algemeen

HELLENDOORN - De Sinterklaascommissie “Help Sint Helpen” doet een oproep voor speelgoed voor Sinterklaasattenties voor vluchtelingen en andere minima in de gemeente Hellendoorn. 

De Sinterklaascommissie is al weer druk bezig om er ook dit jaar weer een Sinterklaasactie te organiseren. De uitnodigingen voor de Sinterklaasactie worden in week 43 rondgebracht. Dit zijn voor bij de Raad van Kerken bekende gezinnen waar kinderen tot en met 8 jaar wonen. 

Voorgaande jaren heeft de Sinterklaascommissie veel kinderen en gezinnen van vluchtelingen en andere minima kunnen helpen met attenties en lekkernijen. Dat wil de commissie ook die jaar weer doen, maar daar hebben zij de hulp van de inwoners van de gemeente Hellendoorn bij nodig. Daarom deze oproep aan iedereen die het Sinterklaasfeest voor deze mensen een warm hart toedraagt.

Er zijn meerdere mogelijkheden om de Sinterklaascommissie te helpen. Het is mogelijk om een financiële bijdrage over te maken op rekeningnummer (NL18RABO0120904411) ter naam van Stichting de Welle onder vermelding van ‘Help Sint Helpen’. Ook is het mogelijk om een cadeautje te doneren in de mand die bij Top1Toys in de winkel staat, de medewerkers kunnen eventueel verder helpen. Tot slot is het mogelijk om nieuw, of zo goed als nieuw speelgoed of knutselmateriaal in te brengen. Spelletjes en puzzels dienen compleet en onbeschadigd te zijn want het wordt namens Sinterklaas weggegeven. Het speelgoed moet geschikt zijn voor kinderen van 0 tot en met 8 jaar. Er wordt verzocht om geen knuffels en/of kleding in te brengen en ook geen speelgoed waar batterijen bij nodig zijn. 

Indien mensen speelgoed willen aanbieden wordt er verzocht om voor 6 november een mailtje te sturen met naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com en dan wordt er zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Voor vragen en/of meer informatie is de stichting te bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur op 06-10633846.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 1 uur geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 3 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 17 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 19 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 22 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 23 uur geleden
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15