Afbeelding

Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren

Cultuur

NIJVERDAL - Leerlingen uit 4 vmbo, 5 havo en 6 vwo van CSG Reggesteyn krijgen weer de mogelijkheid om hun examenwerk in het Huis voor Cultuur en Bestuur te exposeren. “Onze leerlingen kunnen met trots aan iedereen laten zien wat ze bedacht en gemaakt hebben. En wat zijn we weer blij met het resultaat! De leerlingen hebben er hard aan gewerkt, hebben soms hun hele ziel en zaligheid gegeven. Het is altijd een zoektocht naar originaliteit en verbeelding. Wij vinden het als kunstdocenten fantastisch dat onze leerlingen op deze manier een podium krijgen om hun talenten voor het voetlicht te brengen. Kunst, daar word je blij van!”, aldus Herro de Roest, Malou ten Voorde, Martine Ruiter en Margreeth Sand, kunstdocenten van CSG Reggesteyn in Nijverdal.

De eindexamententoonstelling wordt in het bijzijn van de leerlingen en andere belangstellenden op dinsdag 23 april om 16.00 uur geopend door Ilonka Donker, directeur havo/vwo op Reggesteyn, in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Tot en met 12 mei zijn de werken te bewonderen.

Afbeelding
King's Men weer op de planken 7 uur geleden
Afbeelding
Ontwar digitale knopen 12 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 28 apr, 17:27
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 28 apr, 13:29
De Junior Rangers gaan zaterdag 4 mei aan de slag met het maken van een waterdichte slaapplek, zonder meegenomen materialen.
Kom ook bushcraften met de Junior Rangers! 28 apr, 07:58
Afbeelding
Naar buiten in de meivakantie 27 apr, 19:25
Tijdens een van de bijeenkomsten werd er opnieuw getrouwd.
Bijeenkomsten 'De Kracht van Herinnering' 27 apr, 18:05
Afbeelding
Lezing 'Van spintol tot spinnewiel' 27 apr, 13:59