Afbeelding

Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren

Cultuur

NIJVERDAL - Leerlingen uit 4 vmbo, 5 havo en 6 vwo van CSG Reggesteyn krijgen weer de mogelijkheid om hun examenwerk in het Huis voor Cultuur en Bestuur te exposeren. “Onze leerlingen kunnen met trots aan iedereen laten zien wat ze bedacht en gemaakt hebben. En wat zijn we weer blij met het resultaat! De leerlingen hebben er hard aan gewerkt, hebben soms hun hele ziel en zaligheid gegeven. Het is altijd een zoektocht naar originaliteit en verbeelding. Wij vinden het als kunstdocenten fantastisch dat onze leerlingen op deze manier een podium krijgen om hun talenten voor het voetlicht te brengen. Kunst, daar word je blij van!”, aldus Herro de Roest, Malou ten Voorde, Martine Ruiter en Margreeth Sand, kunstdocenten van CSG Reggesteyn in Nijverdal.

De eindexamententoonstelling wordt in het bijzijn van de leerlingen en andere belangstellenden op dinsdag 23 april om 16.00 uur geopend door Ilonka Donker, directeur havo/vwo op Reggesteyn, in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Tot en met 12 mei zijn de werken te bewonderen.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11