Openbaar onderwijs betekent voor De Waerdenborch dat iedereen welkom is en iedereen gelijk behandeld wordt.
Openbaar onderwijs betekent voor De Waerdenborch dat iedereen welkom is en iedereen gelijk behandeld wordt.

Open huis De Waerdenborch voor groep 7, groep 8 en zij-instromers

Onderwijs

HOLTEN/GOOR - Zit jij in groep 7 of 8? Dan ben je vast op zoek naar een school die goed bij jou past. De Waerdenborch (locatie Holten én locatie Goor) zet de deuren open op zaterdag 3 februari van 11.00 tot 15.00 uur. Jij en jouw ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom, ook leerlingen die in andere leerjaren willen instromen kunnen van deze gelegenheid gebruikmaken. 

“De Waerdenborch is een openbare school voor basis, kader, mavo, havo én vwo. Goed onderwijs: dicht bij jou, dát is wat we onze leerlingen te bieden hebben”, aldus De Waerdenborch. “Openbaar onderwijs betekent bij ons niet alleen dat iedereen welkom is, maar ook dat we iedereen gelijk behandelen en dat je echt jezelf kunt zijn. Wij geloven in jouw talent en we willen je dan ook graag stimuleren om deze te tonen. Laat maar zien wat je kunt! Wij zorgen voor een veilige omgeving waarin jij je prettig voelt om je kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen.”

Wil je in Virtual Reality (VR-bril) de leerpleinen van De Waerdenborch ontdekken? Wil je met drones vliegen, 3D-printers bekijken en andere technische snufjes in ons Technolab zien? Wil je meer weten over de ondersteuning die De Waerdenborch kan bieden zodat jij alles uit jezelf kunt halen? De verdiepingsmogelijkheden van de school, zoals Cambridge Engels, verkennen? Kom naar het open huis! Bovendien kun je Apple AirPods winnen bij de vette prijsvraag. Aanmelden voor het open huis is wenselijk, maar geen vereiste. Dit kan via mijnwaerdenborch.nl

Rondleidingen

In de maand februari organiseert De Waerdenborch rondleidingen in kleine groepjes voor de twijfelaars. Gewoon omdat het fijn is om nog even rond te lopen. Hiervoor is opgeven via mijnwaerdenborch.nl verplicht. Op deze site staan filmpjes en allerlei informatie over alle vakken voor je klaar! Tot snel bij De Waerdenborch.

De Waerdenborch is te vinden aan de Haarstraat 14 in Holten en aan de Gruttostraat 1 in Goor.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 20 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11