Afbeelding
Foto: LENSKRACHT FILM & FOTOGRAFIE

Ontmoet bedrijven uit Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - “Ben je tijdens de feestdagen aan het twijfelen geslagen over je huidige baan en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig naar (de bedrijven van) Werken in Nijverdal? Tijd om je te gaan oriënteren tijdens de Open Kennismakingsavond”, aldus Werken in Nijverdal. De Open Kennismakingsavond wordt gehouden op dinsdag 7 februari 2023 tussen 18.00 en 20.00 uur.

De Open Kennismakingsavond is er voor wie nieuwsgierig is naar hoe het is om in Nijverdal te werken of stage te lopen. “De Open Kennismakingsavond is er voor jou om je vragen te stellen én te ontdekken of jij jezelf bij een van de deelnemende bedrijven uit Nijverdal ziet werken. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, kom gewoon langs en ga vrijblijvend in gesprek met de bedrijven die jou interessant lijken.” Als extraatje kan ook worden deelgenomen aan een rondleiding door het nieuwe pand van Heutink. 

“Ik kwam naar de Open Kennismakingsavond van Werken in Nijverdal voor Niverplast. Op een laagdrempelige manier presenteerden de bedrijven zich, gewoon in de kantine. Op deze manier stap je gemakkelijker ergens binnen om het eerste contact te leggen, dan wanneer je koud bij een bedrijf aanklopt of gelijk een gerichte sollicitatie op een vacatures stuurt.” – Minke Heidema, marketing Niverplast

Deelnemende bedrijven

Maak kennis met bedrijven uit verschillende sectoren, namelijk: 12Build, Aannemingsmaatschappij Hegeman, Broeze Nijverdal, Eurol, EuroMouldings, Ferlin, Gemeente Hellendoorn, Heutink, Lumio, Moddit, Moovd, Niverplast, Sepawand, Solarlux, Toelevering Online, Toray Advanced Composites en/of Van Keulen Interieurbouw.

Werken in Nijverdal?

Werken in Nijverdal is een samenwerking tussen bedrijven uit Nijverdal. “Ons gezamenlijke doel is om stagiaires en werkzoekenden te verbinden met en te behouden in Nijverdal. We brengen onderwijs, werkzoekenden en bedrijven samen en zetten Nijverdal als aantrekkelijke werkgever op de kaart. Dit doen we door kennis te delen, verschillende evenementen te organiseren voor stagiaires en werkzoekenden én korte lijntjes te behouden tussen de verschillende organisaties.”

Volg Werken in Nijverdal op social media via @werkeninnijverdal en bekijk voor meer informatie over de Open Kennismakingsavond werkeninnijverdal.nl

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 16 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 20 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 23 uur geleden
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' gisteren
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05