Afbeelding
Foto: LENSKRACHT FILM & FOTOGRAFIE

Ontmoet bedrijven uit Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - “Ben je tijdens de feestdagen aan het twijfelen geslagen over je huidige baan en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig naar (de bedrijven van) Werken in Nijverdal? Tijd om je te gaan oriënteren tijdens de Open Kennismakingsavond”, aldus Werken in Nijverdal. De Open Kennismakingsavond wordt gehouden op dinsdag 7 februari 2023 tussen 18.00 en 20.00 uur.

De Open Kennismakingsavond is er voor wie nieuwsgierig is naar hoe het is om in Nijverdal te werken of stage te lopen. “De Open Kennismakingsavond is er voor jou om je vragen te stellen én te ontdekken of jij jezelf bij een van de deelnemende bedrijven uit Nijverdal ziet werken. Je hoeft je vooraf niet aan te melden, kom gewoon langs en ga vrijblijvend in gesprek met de bedrijven die jou interessant lijken.” Als extraatje kan ook worden deelgenomen aan een rondleiding door het nieuwe pand van Heutink. 

“Ik kwam naar de Open Kennismakingsavond van Werken in Nijverdal voor Niverplast. Op een laagdrempelige manier presenteerden de bedrijven zich, gewoon in de kantine. Op deze manier stap je gemakkelijker ergens binnen om het eerste contact te leggen, dan wanneer je koud bij een bedrijf aanklopt of gelijk een gerichte sollicitatie op een vacatures stuurt.” – Minke Heidema, marketing Niverplast

Deelnemende bedrijven

Maak kennis met bedrijven uit verschillende sectoren, namelijk: 12Build, Aannemingsmaatschappij Hegeman, Broeze Nijverdal, Eurol, EuroMouldings, Ferlin, Gemeente Hellendoorn, Heutink, Lumio, Moddit, Moovd, Niverplast, Sepawand, Solarlux, Toelevering Online, Toray Advanced Composites en/of Van Keulen Interieurbouw.

Werken in Nijverdal?

Werken in Nijverdal is een samenwerking tussen bedrijven uit Nijverdal. “Ons gezamenlijke doel is om stagiaires en werkzoekenden te verbinden met en te behouden in Nijverdal. We brengen onderwijs, werkzoekenden en bedrijven samen en zetten Nijverdal als aantrekkelijke werkgever op de kaart. Dit doen we door kennis te delen, verschillende evenementen te organiseren voor stagiaires en werkzoekenden én korte lijntjes te behouden tussen de verschillende organisaties.”

Volg Werken in Nijverdal op social media via @werkeninnijverdal en bekijk voor meer informatie over de Open Kennismakingsavond werkeninnijverdal.nl

Afbeelding
Komedie Oh Oh Den Haag! is te zien in ZINiN Theater 10 uur geleden
Afbeelding
Lof voor TrouwringenVoordeel.nl 12 uur geleden
Afbeelding
Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw 14 uur geleden
Afbeelding
Van kameraden tot compagnons 19 mrt., 20:02
Afbeelding
Reünie oudpersoneelsleden van Reggesteyn in Nijverdal 19 mrt., 18:06
Afbeelding
'We doen dit voor volgende generaties' 19 mrt., 16:34
Afbeelding
Zing koralen Johannes Passion mee in Hellendoorn 19 mrt., 11:52
Afbeelding
CO2-uitstoot is ruim 20 procent lager 19 mrt., 09:50