Junioren en senioren
Junioren en senioren

G.V. Fysion doet mee aan de plaatsingswedstrijd voor het NK Meso en Micro teamgym

Sport

DALEN - Drie teams van G.V. Fysion deden op zaterdag 3 februari mee aan het onderdeel Meso Teamspringen en één team aan het onderdeel Micro Teamspringen. Bij Meso Teamspringen heb je de onderdelen vloer, airtrack en minitrampoline in combinatie met het onderdeel minitrampoline springtoestel. Bij de Micro Teamwedstrijd hebben ze geen vloer.

De damesteams hebben de afgelopen weken extra getraind zodat ze een mooie en nette vloeroefening neer konden zetten. Het dames senioren (B-lijn) team ging als eerste van start. Dit team bestond uit Demi Buis, Desiree Waanders, Fleur Broens, Imke Kamerling, Indy Oldersma, Meike Jellema en Rachel Ummels.

Daarna waren de dames junioren (B-lijn) aan de beurt. Team 1 bestond uit Judith Lohuis, Isabel van Keulen, Mijs Overdorp, Julia van Keulen, Lisa Morrenhof, Rosalin Westra en Zoey Evers. Team 2 bestond uit Sterre Roelofs, Indy van Vree, Mare Hegeman, Hanne Rijnen, Jade Wilms, Carmen Muller en Amy Stokkers.

Er werd stabiel gesprongen door de dames. Ook liepen de vloeroefeningen mooi synchroon. Helaas zijn alle drie de teams niet geplaatst voor het NK Meso Teamgym in Rotterdam.

Noor Huesken, Elise Brouwer, Lorenzo Heuver en Luuk Lepelaar, Micro Teamgym, Dalen, G.V. Fysion
Jeugdteam

In de middag was het mix jeugd (B-lijn) team aan de beurt voor het onderdeel micro. Dit team bestond uit Noor Huesken, Elise Brouwer, Lorenzo Heuver en Luuk Lepelaar. Het team heeft netjes gesprongen. Helaas net een paar puntjes te weinig om zich te plaatsen voor het NK Micro Teamgym in Rotterdam.

De trainers kijken tevreden terug op de wedstrijd en de springers zijn weer een ervaring rijker. Over twee maanden staan de individuele wedstrijden op de agenda.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11