Afbeelding

Mooie prestaties voor teams SVH en G.V. Fysion

Sport

NIJVERDAL - Zaterdag 2 maart was de tweede keer dat de dames van de D+ lijn van SVH Hellendoorn/G.V. Fysion Nijverdal in actie mochten komen. Drie teams begonnen de wedstrijd met een balansoefening. Ze lieten alle drie een mooie oefening zien, wat resulteerde in een goede tussenstand. Met gezonde zenuwen begonnen de teams op het einde van de wedstrijddag aan hun tempo-oefening.

Team Danique Nijland, Ellis Asbroek en Nina Rouwendal mochten het brons mee naar huis nemen met een puntentotaal van 45,800. Melanie Piksen, Roelien Rensen en Roos Welleweerd namen het zilver mee, met een puntentotaal van 47,790. Met een monsterscore van 24,940 voor tempo, kwam het team bestaande uit Faye Verdriet, Lieke Markvoort en Jolie Aman op een puntentotaal van 49,070 en mochten zij het hoogste podium betreden. Een volledig SVH Hellendoorn/G.V. Fysion Nijverdal podium dus. De trainsters zijn dan ook terecht trots en kijken uit naar mooie prestaties in de rest van het wedstrijdseizoen. Lijkt het je leuk om te komen kijken naar hun prestaties? Op zaterdag 6 april houdt SVH Hellendoorn/G.V. Fysion Nijverdal de Oost Nederlandse Kampioenschappen E-lijn in de Voordam in Hellendoorn.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 1 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld gisteren
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11