Afbeelding

SVVN weet zich niet te herpakken en verliest weer

Sport

LOSSER - In de thuiswedstrijd op zaterdag 2 maart verloor SVVN van De Esch 1-2. De ploeg wist zich niet te herpakken na dit verlies. De uitwedstrijd van zaterdag 9 maart tegen S.V. Losser werd eveneens verloren. Nu zelfs met 1-8.

De wedstrijd begon voor SVVN goed. SVVN schiet een bal vanaf de tweede lijn, een verdediger van S.V. Losser raakt de bal en een collegaverdediger probeert vervolgens de carambolerende bal weg te werken, maar door de curve raakt deze de hand/arm van de verdediger. De bal gaat op de stip en Teun Bakhuis weet deze kans te benutten: 0-1.

In de 9e minuut wordt de stand weer gelijkgetrokken. Een corner vanaf rechts belandt bij de tweede paal, de bal wordt voorgezet en Ruben Bonte scoort de 1-1. Twee minuten later volgt al de 2-1. Een aanvaller mag ongehinderd uithalen vanaf de zestien en Tim Damhuis scoort.

SVVN kan er niks tegenover stellen. Het komt de eigen helft niet meer af en ook daar worden er nauwelijks persoonlijke duels gewonnen. Losser moet zich als een kind in een speeltuin hebben gevoeld. In de 25e minuut wordt Ruben Bonte geen strobreed in de weg gelegd als hij ter hoogte van de zestien in balbezit komt. Hij dribbelt naar het midden en schiet de bal in de kruising. In de 30e minuut scoort Sven Kuipers vervolgens de 4-1. Vervelend is dat in de 41e minuut Jermain Papilaja geblesseerd het veld moet verlaten. Nog vervelender is dat ditzelfde geldt voor Bas Koedijk even later.

In de tweede helft kan SVVN op zoek gaan naar eerherstel om de score dragelijk te maken. In de 47e minuut wordt Stef Hallink de diepte ingestuurd. De bal is net te hard voor hem zodat keeper Erik Scheffer van de thuisploeg redding kan brengen. In de 57e minuut komt Melvin Morsink vanaf rechts in het strafschopgebied in balbezit. Zijn schot gaat nipt voorlangs het doel van Losser. Enkele minuten later wordt door een verdediger van SVVN de bal zo maar ingeleverd bij Yorick Tijhuis van Losser. Die weet wel raad met dit buitenkansje en maakt 5-1.

In de 64e minuut wordt diezelfde Tijhuis helemaal vrij gelaten. Zijn ploeggenoot weet hem moeiteloos te vinden en zo brengt hij de stand met een eenvoudige schuiver op 6-1 te brengen. De aanvallers van Losser krijgen alle vrijheid om in de vijandelijke zestien te combineren en maken daar gebruik van. In de 68e minuut komt een voorzet van rechts bij Sven Kuipers die de bal mag aannemen en de 7-1 maakt. Het slotakkoord komt van de voet van Thijs Kroese die zich met een pirouette vrijspeelt en de eindstand 8-1 op het bord schiet.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17