Afbeelding

Snelle stand-up met Andries Tunru in ZINiN

Algemeen

NIJVERDAL - Het grote publiek leerde hem kennen tijdens ‘De Slimste Mens’ in 2021, waar hij de finale verloor: Andries Tunru. De fijnproevers op het gebied van cabaret kennen hem echter van snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes. Andries Tunru doet namelijk precies wat je van een cabaretier kunt verwachten: het publiek een avond goed laten lachen. En op dat gebied is hij heel succesbol, want hij won de Persoonlijkheidsprijs op Cameretten. Op zaterdag 29 oktober is deze ras cabaretier te zien in het ZINiN Theater in Nijverdal. 

In zijn nieuwe show ‘In Theorie’ haalt Andries Tunru zijn psychologiediploma onder het stof vandaag. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe observaties ontleedt hij opgewekt zijn binnenwereld. Waarom is de Andries in de kroeg anders dan de Andries bij de schoonouders? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je de finale van de ‘Slimste Mens’ verliest van Snollebollekes? 

In zijn energieke en fysieke manier van cabaret herkent het publiek ongetwijfeld cabaretiers als Jochem Myjer, Lennette van Dongen en Ronald Goedemondt. Maar het beste is om Andries zelf live te gaan zien en een eigen beeld te vormen. De voorstelling is op zaterdag 29 oktober om 20.15 uur. Kaarten zijn 17,50 euro en te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 1 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 9 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 13 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle gisteren
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10