Afbeelding

Tweede ‘Concert onder de toren’ van dit jaar

Algemeen

NIJVERDAL - Voor de tweede keer dit jaar is er een “Concert onder de toren” in de St. Antonius van Paduakerk in Nijverdal. Een concert met gitarist zangers Jan Niewold en Bert Kroese.

Jan trad onlangs nog op in een uitverkocht ZINiN theater samen met de LSB Expierience. Ook speelde hij mee met de voorstelling “Wie bint vrie”, waar in totaal 1200 mensen in vier uitverkochte avonden van genoten hebben.

Jan en Bert brengen een aantal nummers die speciaal zijn uitgezocht voor uitvoering in de stemmige ambiance van deze prachtige kerk in Nijverdal. Daarnaast treedt op de bekende Twentse conferencier Jan Riesewijk. Hij is bekend van de regiosoap “Van jonge leu en oale groond”, waarin hij de rol speelde van Mans Olde Weernink. Daarnaast speelde hij Wilco in de komedieserie “Grote markt 30” van TV Oost. Jan gaat met zijn aanstekelijke Twentse humor en zijn religieuze inborst zorgen voor een optreden waarbij religie en humor uitstekend samengaan.

Concert is op vrijdag 18 november om 20.00 uur. Kaarten à 12,50 euro zijn te verkrijgen via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 62 44 89 en bij de theaterkassa in de Tourist Info in Nijverdal. De opbrengst zal gebruikt worden om meer van dit soort concerten in deze kerk te kunnen organiseren.

Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 20 minuten geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 2 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 4 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 6 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 18 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 20 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S gisteren
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 2 mei, 11:23