Aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal is Bos Bedden gevestigd. Zij hebben de grootste Tempur studio waar iedereen het Tempur-assortiment zelf kan ervaren.
Aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal is Bos Bedden gevestigd. Zij hebben de grootste Tempur studio waar iedereen het Tempur-assortiment zelf kan ervaren.

Bos Bedden Nijverdal heeft de grootste Tempur studio

Algemeen

NIJVERDAL - Bos Bedden Nijverdal heeft haar assortiment verder uitgebreid. Sinds enkele weken staat de grootste Tempur studio opgesteld bij Bos Bedden Nijverdal en Nieuwleusen. In beide filialen van de bekendste onafhankelijke bedden speciaalzaak van Noord-Oost Nederland staat nu het volledige assortiment van Tempur in de nieuwe Shop beleving.

Met maar liefst acht bed/boxspring opstellingen van Tempur is nu het complete Tempur assortiment te ervaren bij Bos Bedden Nijverdal. “En daar zijn we best trots op. Op deze manier kunnen wij al onze klanten uitstekend adviseren”, zo laten ze weten. Aanvullend is ook de gehele lijn Tempur hoofdkussens te testen. Van oudsher is er al een intensieve samenwerking tussen Bos Bedden en Tempur. “Dat we nu de Tempur collectie helemaal actueel hebben is van groot belang voor ons als slaapspecialist. Dat willen wij graag laten zien en iedereen is ook dan van harte uitgenodigd om aan te komen en dit geheel vrijblijvend te zien en te ervaren.” Goed om te weten is dat er nu maar liefs 25 procent korting is op bijna het hele assortiment van Tempur. Eenieder is van harte welkom aan de Albert Einsteinstraat 11 in Nijverdal. Liever op afspraak? Neem contact op via 0548-740030 of nijverdal@bosbedden.nl.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17