Afbeelding

Johannes-de-Heer-dienst in De Schoof

Algemeen

DAARLERVEEN - Het is zover. Voor de tweede keer is er een Johannes-de-Heer-dienst in “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen en wel op zondag 20 november om 19.00 uur.

De diensten met een bijzonder karakter zijn al vertrouwd en daarom past het ook zo goed bij de oude vertrouwde liederen die worden gezongen uit de bundel van Johannes de Heer. In deze bundel staan meer dan duizend liederen. Het is moeilijk om te zeggen wat de mooiste is. Bovendien heeft iedereen z’n eigen smaak.
De zangbundel is ontstaan toen de evangelist Johannes de Heer wekelijks een liederen-uur op de radio mocht verzorgen. Deze liederen zijn verzameld en in bundelvorm uitgegeven. De eerste uitgave stamt al uit 1905, de laatste stamt uit 2002 en bevat inmiddels meer dan 1000 liederen. En ook al is de bundel al meer dan 100 jaar oud, toch bevat zij nog steeds liederen die ook anno 2022 op vertrouwde wijze de boodschap van geloof, hoop en liefde brengen.  

In de dienst op 20 november wordt de samenzang op het orgel begeleid. De leiding is in handen van commissieleden. Een liturgie is aanwezig. De kerk is open voor iedereen.

!
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 2 uur geleden
Afbeelding
Rudolph van Veen geeft tips voor het kerstdiner 5 uur geleden
Afbeelding
Sympathy for the Devil: theater- show voor de Stones-liefhebber 19 uur geleden
Afbeelding
Kom de CoderDojo ervaren en wees cool bij ZINiN 21 uur geleden
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 23 uur geleden
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42
Afbeelding
Melissa Eshuis maakt debuut 6 dec, 12:15
Afbeelding
NKC ‘51 boekt ook in tweede zaalwedstrijd overtuigende zege 6 dec, 10:15