Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal. Dit is naast Volvo Dealer van der Veen op industrieterrein ‘t Lochter.
Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal. Dit is naast Volvo Dealer van der Veen op industrieterrein ‘t Lochter.

Hele week Black Friday bij Bos Bedden Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Het is Black Friday week bij Bos Bedden in Nijverdal. Dit houdt concreet in dat er flinke kortingen zijn op het hele assortiment. Dé kans om uw slag te slaan voor gezond slapen.

Concreet houdt de actie in dat er maar liefs 15 procent korting is op het hele assortiment, dus op alle merken die Bos Bedden voert. Op zowel de merken Auping, Pullman als Avek, Eastborn, Jensen en meer. Maar ook op een gepersonaliseerd, en daarmee dus aangemeten, slaapsysteem ontvangen klanten dit kortingspercentage. Op de merken M-line en Tempur biedt Bos Bedden zelfs 25 procent korting aan.

“Daarnaast kunnen wij in de meetcabine van Ergosleep uw slaap DNA meten. Daarmee kunnen wij een uniek en exact aangemeten bedsysteem aan u adviseren. Zo creëren wij een bed, waarbij uw lichaam zich niet meer hoeft aan te passen aan een allround matras, maar precies op uw lichaamsprofiel. Gezonder slapen is daarmee het resultaat”, aldus Bos Bedden. 

Deze actie van 15 procent korting geldt op het hele assortiment, met uitzondering van lopende acties. De aanbieding is geldig tot en met zaterdag 26 november 2022. Bos Bedden Nijverdal is te vinden aan de Albert Einsteinstraat 11 te Nijverdal.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17