Peutermiddag in de ZINiN Bibliotheek in 2019.
Peutermiddag in de ZINiN Bibliotheek in 2019.

Het wordt een groot feest tijdens de Peutermiddag in de bibliotheek

Algemeen

NIJVERDAL - Volgens de bibliotheek belooft het een dolle en gezellige boel te worden tijdens de Peutermiddag voor peuters van 2 tot en met 4 jaar. De Peutermiddag wordt op zaterdag 4 februari gehouden in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. De Peutermiddag start om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Het thema is ‘Feest’. 

Tijdens de Peutermiddag is de voorstelling ‘Maximiliaan Modderman geeft een feest’ te zien, waarbij wordt voorgelezen, gezongen en gedanst en nog veel meer. Naast de voorstelling is er een disco waar kinderen zich kunnen uitleven, kunnen kinderen zich laten schminken op de begane grond en wordt een slinger gemaakt met vlaggetjes, die zelf ingekleurd mogen worden. Wie moe is van al dat bewegen kan genieten van een verhaal in het voorleeshoekje. Ook is er voor iedereen wat te eten en te drinken. 

Maximiliaan geeft een feest

Er zijn drie voorstellingen met de titel: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feest’, een grappig verhaal voor alle kinderen die er weleens een lekkere puinhoop van maken. Maximiliaan Modderman is alleen thuis en geeft in de tuin een feest voor zijn speelgoedbeesten. Daar hoort natuurlijk taart bij. Het wordt dan ook een wild en ook een heel vies feest. Daarom moeten alle beesten in bad. En hup, daar gaan ook het boek en de taart in bad. Wat zullen papa en mama wel niet zeggen als ze thuiskomen. De voorstellingen beginnen om 13.15, 14.15 en 15.15 uur en duren 35 minuten. Omdat er altijd grote belangstelling is voor de voorstellingen draait de voorstelling drie keer op deze middag.

Gratis kaarten

Om zeker te zijn van een plekje is het mogelijk om vanaf 14 januari 9.30 uur gratis kaarten voor de voorstelling  ‘Maximiliaan geeft een feest’ te halen aan de balie van de Tourist Info op de begane grond van de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Om zoveel mogelijk kinderen de voorstelling te laten bezoeken, wil de bibliotheek niet te veel ouders/verzorgers naar binnen laten gaan.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 11 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17