Ria Ruiter is de oprichter van RuiterAdvies en is in februari aanwezig bij het inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid.
Ria Ruiter is de oprichter van RuiterAdvies en is in februari aanwezig bij het inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid.

Inloopspreekuur Arbeidsrecht

Algemeen

NIJVERDAL - In de maand februari houdt Ria Ruiter van adviesbureau RuiterAdvies op donderdag 9 februari en donderdag 23 februari het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid van 12.30 uur tot 14.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal.

Tijdens het gratis Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid kunnen bezoekers terecht met vragen over onder andere arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation. Ria Ruiter geeft ook adviezen over op het gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, ontslag, WW, WIA, WAO en AOW-uitkeringen. Tevens kan zij als mediator optreden bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten of buurtconflicten.

Ria Ruiter is de oprichter van RuiterAdvies. Zij heeft jarenlange werkervaring als juridisch adviseur bij de vakbond en heeft zodoende kennis gemaakt met verschillende organisaties als gemeenten, Rijksoverheid, provincies, zorginstellingen en ook het UWV. RuiterAdvies zelf zegt te staan voor eenvoud en betrokkenheid zonder af te doen aan deskundigheid.

De inloopspreekuren vinden plaats op 9 februari en 23 februari van 12.30 uur tot 14.30 uur in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. De bibliotheek is te vinden aan de Willem-Alexanderstraat 7, 7442 MA te Nijverdal. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 12 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17