Kim Schuddeboom op de planken in De Smidse.
Kim Schuddeboom op de planken in De Smidse.

Kim Schuddeboom staat in De Smidse

Algemeen

NIJVERDAL - Ze stond op Paaspop, speelde een dubbelprogramma met cabaretier Ronald Goedemondt én debuteerde op TV in ‘Avondshow Stand-ups’. Nu staat ze op zaterdag 4 februari vanaf 20.15 uur in De Smidse in Nijverdal met haar eerste solovoorstelling. Kom kijken en maak kennis met Kim.

Kim Schuddeboom speelt pas een paar jaar, maar vond razendsnel haar plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain. Als één van de weinige vrouwen weet ze zich heel goed staande te houden naast grote namen als Theo Maassen, Henry van Loon en Daniël Arends.

Haar eerste avondvullende stand-up show ‘Ongeschreven’ is ongefilterd en voor sommige mensen absoluut niet herkenbaar. Maar dat is geen enkel probleem. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt.

Reserveren

Benieuwd naar de shows in De Smidse of kaarten à 17,50 euro reserveren voor Kim Schuddeboom? Kijk dan op de website van ZINiN. Kaarten zijn hier online te reserveren, maar ook via de reserveerlijn (0548) 6254489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 10 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11