Afbeelding

Films in de voorjaarsvakantie bij ZINema

Algemeen

NIJVERDAL - De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en ZINema Nijverdal is volop geopend tijdens deze vakantie en draait verschillende films. Voor het volledige filmagenda en reserveren van kaarten kan men terecht op www.zinin.com, telefonisch via 0548-624489 of aan de kassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Mummies

‘Mummies’ is een avontuurlijke film voor het hele gezin. Als drie mummies onverwacht door een reeks ongelukkige gebeurtenissen in Londen terecht komen, beginnen ze aan een doldwaze reis en dat leidt tot allerlei gekke situaties.

Magic Mike’s Last Dance

Het derde deel van de komische Magic Mike-filmreeks. ‘Magic’ Mike (Channing Tatum) gaat na een lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Na een adembenemende lapdance komt Mike erachter wat de bedoeling van de rijke vrouw Maxandra Mendoza is (Salma Hayek Pinault). Er blijkt veel op het spel te staan en hij gaat met haar naar Londen. Het wordt hard werken en de vraag is of het hem op tijd zal lukken een groepje sexy nieuwe dansers klaar te stomen om een geweldige show neer te zetten?


Asterix & Obelix in het Middenrijk

Toverdrank, dappere strijders en bovenmenselijke krachten vormen de ingrediënten voor de avonturenfilm ‘Asterix & Obelix in het Middenrijk’. Het is het jaar 50 voor Christus. De twee onafscheidelijke helden Asterix & Obelix beginnen een groot avontuur op weg naar China om de Chinese prinses Fu Yi te helpen, wanneer zij in de problemen komt na een staatsgreep. De moeder van Fu Yi is gevangengenomen en Asterix en Obelix moeten haar zien te redden. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook op weg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning...

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 7 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 12 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07