In Oh oh Den Haag speelt Bas Muijs politicus John en Sabine Beens studente Emma.
In Oh oh Den Haag speelt Bas Muijs politicus John en Sabine Beens studente Emma.

Komedie Oh Oh Den Haag! is te zien in ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Met de woorden ‘Nog nooit was de politiek zó om te lachen’ kondigt ZINiN de voorstelling ‘Oh Oh Den Haag!’ aan. Een voorstelling vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en draaikonterij. 

In ‘Oh Oh Den Haag!’ maakt John (Bas Muijs) snel carrière als politicus in Den Haag. Maar wat gebeurt er met zijn carrière als hij de zwangere studente Emma (Sabine Beens) onderdak biedt? En is zijn jaloerse assistent Patrick (Arijan van Bavel) wel te vertrouwen in aanloop naar de verkiezingen? 

John maakt snel carrière in politiek Den Haag. Een overwinning in de aankomende verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan.

Als studente Emma bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en noodgedwongen op zoek naar onderdak helpt John met tegenzin. Vanaf dat moment lijkt alles wat hij zorgvuldig heeft opgebouwd, langzaam af te brokkelen. De twee vliegen elkaar constant in de haren, maar blijken ook niet zonder elkaar te kunnen. Geruchten over een mogelijke relatie via de roddelpers doen de peilingen kelderen. Toeval? Of weet Patrick, de jaloerse assistent van John, daar meer van?

Kaarten reserveren

De voorstelling ‘Oh Oh Den Haag’ is op vrijdag 31 maart om 20.15 uur te zien in het ZINiN theater. Kaarten à 23,50 euro zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 11 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 14 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 15 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 16 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 18 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 20 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07
Afbeelding
Jip Ottes wint in Wenum Wiesel 26 feb, 13:05