Afbeelding

Reünie oudpersoneelsleden van Reggesteyn in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Er wordt een reünie van oudpersoneelsleden van CSG Reggesteyn van de locaties aan de Clerqstraat en Noetselerbergweg gehouden op de locatie W. de Clerqstraat 7 te Nijverdal. Deze reünie is op donderdag 23 maart.

Alle oudpersoneelsleden zijn van harte welkom. Iedereen wordt dringend verzocht zich per mail op te geven bij Clarinus Nauta door te mailen naar c.nauta@home.nl Opgave is nodig om het programma te kunnen sturen naar de mensen die zich hebben opgegeven en om de catering te regelen voor die dag.

Een werkgroep oudpersoneelsleden heeft zijn best gedaan om zoveel mogelijk namen te verzamelen van oudpersoneelsleden in de hoop zoveel mogelijk mensen uit te nodigen.

Het is mogelijk dat niet alle oudpersoneelsleden van CSG Reggesteyn een uitnodiging hebben ontvangen. Niet alle gegevens zijn bij de organisatie bekend en de school heeft te kennen gegeven dat ze in verband met hun privacyreglement adresgegevens niet mogen verstrekken. 

Reggesteyn hoopt elk oudpersoneelslid te mogen begroeten op donderdag 23 maart. Verdere informatie wordt per mail verstuurd aan iedereen die zich heeft aangemeld.

Afbeelding
Schoolkorfbaltoernooi bij NKC '51 kent drie verschillende winnaars 58 seconden geleden
Afbeelding
Groot onderhoud aan Burgemeester H. Boersingel 2 uur geleden
Afbeelding
Ruiters van de Hertruiters hadden succesvol weekend 14 uur geleden
Afbeelding
Programma voor 945-jarig bestaan dorp Hellendoorn is bekend 15 uur geleden
Afbeelding
NKC '51 1 speelt lastige wedstrijd tegen Ritola 17 uur geleden
Afbeelding
ZINiN informeert over digitale overheid 19 uur geleden
Afbeelding
Dauwpop festival verrast 21.000 bezoekers 6 jun., 14:02
Afbeelding
SVVN door naar kwartfinale nacompetitie 6 jun., 13:35