Afbeelding

Reünie oudpersoneelsleden van Reggesteyn in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Er wordt een reünie van oudpersoneelsleden van CSG Reggesteyn van de locaties aan de Clerqstraat en Noetselerbergweg gehouden op de locatie W. de Clerqstraat 7 te Nijverdal. Deze reünie is op donderdag 23 maart.

Alle oudpersoneelsleden zijn van harte welkom. Iedereen wordt dringend verzocht zich per mail op te geven bij Clarinus Nauta door te mailen naar c.nauta@home.nl Opgave is nodig om het programma te kunnen sturen naar de mensen die zich hebben opgegeven en om de catering te regelen voor die dag.

Een werkgroep oudpersoneelsleden heeft zijn best gedaan om zoveel mogelijk namen te verzamelen van oudpersoneelsleden in de hoop zoveel mogelijk mensen uit te nodigen.

Het is mogelijk dat niet alle oudpersoneelsleden van CSG Reggesteyn een uitnodiging hebben ontvangen. Niet alle gegevens zijn bij de organisatie bekend en de school heeft te kennen gegeven dat ze in verband met hun privacyreglement adresgegevens niet mogen verstrekken. 

Reggesteyn hoopt elk oudpersoneelslid te mogen begroeten op donderdag 23 maart. Verdere informatie wordt per mail verstuurd aan iedereen die zich heeft aangemeld.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 17 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 23 uur geleden
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' gisteren
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05