Afbeelding

Reünie oudpersoneelsleden van Reggesteyn in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - Er wordt een reünie van oudpersoneelsleden van CSG Reggesteyn van de locaties aan de Clerqstraat en Noetselerbergweg gehouden op de locatie W. de Clerqstraat 7 te Nijverdal. Deze reünie is op donderdag 23 maart.

Alle oudpersoneelsleden zijn van harte welkom. Iedereen wordt dringend verzocht zich per mail op te geven bij Clarinus Nauta door te mailen naar c.nauta@home.nl Opgave is nodig om het programma te kunnen sturen naar de mensen die zich hebben opgegeven en om de catering te regelen voor die dag.

Een werkgroep oudpersoneelsleden heeft zijn best gedaan om zoveel mogelijk namen te verzamelen van oudpersoneelsleden in de hoop zoveel mogelijk mensen uit te nodigen.

Het is mogelijk dat niet alle oudpersoneelsleden van CSG Reggesteyn een uitnodiging hebben ontvangen. Niet alle gegevens zijn bij de organisatie bekend en de school heeft te kennen gegeven dat ze in verband met hun privacyreglement adresgegevens niet mogen verstrekken. 

Reggesteyn hoopt elk oudpersoneelslid te mogen begroeten op donderdag 23 maart. Verdere informatie wordt per mail verstuurd aan iedereen die zich heeft aangemeld.

Afbeelding
Column: Oorlogsmaterieel deur de straoten: Heldern vriej! 7 uur geleden
Afbeelding
Vier nieuwe films te zien bij ZINema 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeente heeft plannen voor Hellendoorn Noord 12 uur geleden
Afbeelding
Column: Vakmanschap... 15 uur geleden
In 'Wat bezielt je' vertelt Paul Janse over zijn leven en zijn geloof, dat door de jaren heen veranderd is.
Paul Janse schuift aan bij Wil de Bruine in Wat bezielt je 16 uur geleden
Het nieuwe urban skatepark in het Blokkenpark is bijna klaar, maar is al in gebruik genomen. (Foto: Wouter de Wilde | DE WILDE MEDIA)
Opening van Urban Skatepark 17 apr, 19:45
Afbeelding
Inge fotografeert hobby's: Renate houdt van schilderen 17 apr, 18:05
De drone stuurt de coördinaten door zodat de vrijwilligers de dieren of nesten kunnen weghalen.
Project opsporen en redden 17 apr, 13:53