Afbeelding

Bootcamp by night op het buitenterrein Het Ravijn

Algemeen

NIJVERDAL - Trainen was volgens Het Ravijn - Zwem Sport Zorg - nog nooit zo leuk. Op zaterdag 4 maart wordt een ‘Bootcamp by night’ gehouden op het terrein van het buitenbad van 23.00 uur tot 01.00 uur. 

Tijdens de bootcamp wordt er één uur getraind in het bos en op de ligweide en vervolgens één uur in het water. Trainingskleding, sportschoenen en eventueel een hoofdlampje en zwemkleding zijn hiervoor nodig. De bootcamp wordt afgesloten met een smoothie en drankje naar keuze in de horeca. De bootcamp is voor iedereen van 18+, voor elk niveau van beginners tot gevorderden.

Aanmelden

Aanmelden voor de bootcamptraining is mogelijk via www.supersaas.nl/schedule/Zwembad_Het_Ravijn/Boot camp. Ook kan een plekje worden gereserveerd bij de receptie. Bij reservering bij de receptie, kan ook tegelijkertijd een kaartje gekocht worden. Dit voorkomt lange rijen bij de receptie op 4 maart. Reserveer snel, want vol is vol.

De kosten bedragen 15 euro per persoon inclusief een smoothie en een drankje. Meer informatie is te vinden op de website van Het Ravijn of via de receptie, telefoonnummer 0548-630 600.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11