Maarten Altink (rechts) en Erjan Brinks zullen samen HD Interieurs gaan aansturen.
Maarten Altink (rechts) en Erjan Brinks zullen samen HD Interieurs gaan aansturen.

Van kameraden tot compagnons

Algemeen

RIJSSEN - Maarten Altink (37), eigenaar van HD Interieurs, heeft in zijn kameraad Erjan Brinks (33) een compagnon gevonden voor in zijn zaak. “Mijn vader was 27 jaar geleden medeoprichter van deze zaak en ik werk hier zelf al 21 jaar. Inmiddels ben ik drie jaar (mede)eigenaar. Mijn vader verricht nog wat kleine hand- en spandiensten maar kan nu ook van zijn pensioen gaan genieten. Zelf ben ik echt een man van de buitendienst en ik zocht iemand voor de binnendienst en verkoop. Met Erjan had ik al wat jaren zakelijke gesprekken en toen Erjan in 2021 stopte bij zijn vorige werkgever, vroeg ik of hij bij mij wilde komen werken”, aldus Maarten.

Erjan Brinks werkte tot dusver alleen op kantoor. “Ik heb in diverse branches gewerkt waarvan de laatste zes jaar in de metaalbranche. Maar de vraag van Maarten of HD Interieurs iets voor mij zou zijn, zette me wel aan het denken. Ik ben vervolgens in 2021 als zzp’er bij hem gestart en dat gaf ons de gelegenheid om de sfeer van dit vak eens te proeven en, niet onbelangrijk, dat we het zowel als kameraden alsook zakelijk met elkaar kunnen vinden. Dit bleek geen enkel probleem en sinds januari zijn we samen de nieuwe gezichten van HD Interieurs.” De aansturing van HD Interieurs gaan zij gezamenlijk doen waarbij het zwaartepunt bij Erjan intern zal liggen en voor Maarten extern.

Beiden gaan ze dagelijks samen met de vier eigen stoffeerders op pad om vloeren bij de klanten te leggen. Erjan: “De verkoopsters in de winkels in zowel Rijssen als Vriezenveen zullen vooral de aanspreekpunten zijn voor onze klanten. Dick Kelder meet producten in bij de klanten thuis. In de loop van het jaar zullen er intern wat wijzigingen zijn en zullen de klanten de veranderingen ook zien.”

Vacatures

Door de grote aanhoudende vraag en door de pensionering van zowel (voormalig mede-eigenaar) Dick als (verkoopadviseur) Dieneke, zijn zij op zoek naar verschillende nieuwe medewerkers. “Voor zowel het leggen en installeren van onze producten als het adviseren van klanten in onze winkel zoeken we nog gedreven medewerkers die ons team willen versterken. We werken voornamelijk voor de particuliere markt. Het werk is zeer gevarieerd, elke klant is weer anders en elke dag ziet er anders uit”, aldus Maarten. Voor wie het vak al onder de knie heeft, dat is een pré. “Maar ook Intern leren we je graag het vak. Kom vrijblijvend langs in de winkel of loop een keer een dag mee.” Zie voor meer informatie over de vacatures ook de website.

Assortiment

Bij HD Interieurs is een interne verbouwing verricht. Klanten kunnen hier terecht voor een ruim assortiment vloeren en raamdecoratie, voor elk interieur een geschikte match. “Wij geven gratis interieuradvies en hanteren veelal all-in prijzen Bezoek onze showroom om een algeheel beeld te krijgen. Wij helpen onze klanten graag bij het maken van de juiste keuze voor de basis van hun interieur met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De juiste vloer en de juiste raamdecoratie dragen voor een groot deel bij aan het uiteindelijke wooncomfort in huis”, geven de beide mannen aan. Aangaande vloeren is er veel keuze in laminaat en (klick) pvc. Ook kan men kiezen voor een mooi tapijt of vloerkleed. Onlangs is het assortiment nog verbreed met de vloerkleden van Karpi, waaronder de collectie van Mart Visser. De raamdecoratie kan bestaan uit binnenzonwering of gordijnen. Er is veel keuze in jaloezieën, rol- en duogordijnen, vouwgordijnen, vitrages, overgordijnen et cetera. Kijk voor meer informatie op: www.hdinterieurs.nl

HD Interieurs
Fahrenheitstraat 1
7461 JA Rijssen
0548 - 52 08 27
info@hdinterieurs.nl

Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 1 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! 3 uur geleden
Afbeelding
ColumLicht balsemen 5 uur geleden
King Stage
Volledige line-up Dauwpop 2024 bekend: Donnie, The Horse Company en Michelle David & The True-Tones toegevoegd 6 uur geleden
Inwoners kunnen een bijdrage aanvragen om mee te kunnen doen met sport, cultuur, onderwijs en maatschappelijke activiteiten.
Meedoenregelingen: voor een extra steuntje in de rug 7 uur geleden
Afbeelding
Ontdek het avontuur: de ZorgSaam Reggedaltrail 9 uur geleden
De feesttent staat al klaar voor het feest tijdens het paasweekend.
Traditionele trekkerslep tijdens Feestweekend Marle 27 mrt, 17:45
Afbeelding
Leer alles over de snijplotter 27 mrt, 17:29