De vier drummers van Percossa laten het publiek een wervelwind aan muzikale stijlen horen.
De vier drummers van Percossa laten het publiek een wervelwind aan muzikale stijlen horen.

Percossa slaat bij ZINiN op alles wat geluid maakt

Algemeen

NIJVERDAL - Zet vier drummers in een afgesloten ruimte en wat gebeurt er dan? Het is het uitgangspunt van de voorstelling ‘Let Me In Let Me Out’ van Percossa. Het is fysiek muziektheater zonder tekst. De slagwerkers van Percossa weten op uit bijna alles muziek te krijgen door gewoonweg ergens op te slaan. Percossa is te zien op donderdag 13 april in het ZINiN Theater in Nijverdal.

‘Let Me In Let Me Out’ vertelt het verhaal van de vier mannen die al jaren als broeders over de hele wereld toeren en zo langzamerhand het onderscheid tussen het echte leven en de showbizz niet meer zien. 

De voorstelling is er eentje zonder tekst. Tekst blijkt ook niet nodig te zijn volgens het ZINiN Theater. De vier drummers zeggen wel eens wat tegen het publiek, maar de show heeft geen tekst nodig. Dat is ook de reden dat ze ook veel in het buitenland optreden en dat het publiek wereldwijd laaiend enthousiast is. Tel daarbij ook nog eens op dat de shows een beleving zijn voor jong en oud en het succes van Percossa is verklaard.

Kaarten reserveren

De voorstelling Let Me In Let Me Out van Percossa is op donderdag 13 april om 20.15 uur te zien in het ZINiN Theater. Toegangskaarten zijn te koop voor 25 euro per stuk. Reserveren kan via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 1 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 3 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 9 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 11 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 13 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 13 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... gisteren
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09