De 35e editie van de Diepe Hel Holterbergloop vindt plaats op 28 en 29 oktober.
De 35e editie van de Diepe Hel Holterbergloop vindt plaats op 28 en 29 oktober. Foto: Jorrit van de Kolk

Inschrijving voor 35e editie Diepe Hel Holterbergloop vanaf 11 juni

Algemeen

NIJVERDAL - De Diepe Hel Holterbergloop komt er weer aan. Voor de 35e keer op rij vindt de Diepe Hel Holterbergloop plaats, dit jaar op 28 en 29 oktober. 

Jaarlijks verzamelen duizenden lopers zich om de Holterberg te trotseren dwars door het landschap van de Sallandse Heuvelrug. Zowel fysiek als mentaal uitdagend door de diverse hoogtes. De Diepe Hel Holterbergloop wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsoren Curess en Salland Zorgverzekeringen. 

Inschrijven kan vanaf 11 juni 8.00 uur via www.diepehelholterbergloop.nl. Hier kunnen deelnemers zich aanmelden voor diverse wandel- en hardloopparcoursen: Sans-online Nightrun, ZorgSaam Wandeltocht, Curess Kidsrun, G-loop, Plus Supermarkten Bedrijvenloop, Hemink 10 km en de VolkerWessels halve marathon.

Er staat een uitdagend scala aan afstanden voor de lopers klaar. Er is voor elke loper wat wils, ongeacht het niveau. De start en finish zijn dit jaar in het centrum van Nijverdal. Tijdens het lopen kan er van de omgeving genoten worden.

Sans-online nightrun: Op zaterdag 28 oktober wordt er afgetrapt met de Sans-online nightrun van 6 km: onder keiharde beats en lichteffecten het parcours van 6 km afleggen. Aansluitend nog even met de voetjes van de vloer op de afterparty in de feesttent.

Op zondag 29 oktober wordt het hardlopen vervolgd met de Curess Kidsrun, G-loop, Hemink 10 km en de halve marathon voor de echte die-hardlopers. Ook kan er met collega’s in teams van drie tot vijf personen worden meegedaan met de Plus Supermarkten Bedrijvenloop. 

Ook aan wandelaars is gedacht. Zo kan er op zondag mee worden gewandeld met de ZorgSaam wandeltocht van 10 of 20 km.

Diepe Hel Holterbergloop 2022
Foto: Jorrit van de Kolk

Op zaterdag 16 september is onder begeleiding het parcours te verkennen tijdens de zonsopkomstloop. De start is om 7.30 uur in de frisse ochtendlucht. Er zijn professionele hardloop- en wandelbegeleiders aanwezig om iedereen tot in de puntjes voor te bereiden en tips mee te geven. Het is meteen een goede oefening voor de daadwerkelijke loop. Na de loop staat er een welverdiend ontbijt klaar. Een betere voorbereiding is er niet toch? Inschrijven hiervoor kan ook vanaf 11 juni 8.00 uur.

Trommel collega’s, vrienden en kennissen op, zet een wekker en zorg dat iedereen zich op tijd inschrijft! Op 11 juni start de inschrijving via diepehelholterbergloop.nl

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht 23 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! 1 okt., 18:02
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45