De muzikanten van Her Majesty zijn stuk voor stuk virtuozen die elke show omtoveren tot een bijzondere belevenis.
De muzikanten van Her Majesty zijn stuk voor stuk virtuozen die elke show omtoveren tot een bijzondere belevenis.

Laatste kaarten voor Her Majesty

Algemeen

NIJVERDAL - Her Majesty komt op zaterdag 30 september naar het ZINiN Theater met ‘San Francisco City Trip’. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. 

Na meerdere volledige uitverkochte tournees en ook uitverkochte shows in Nijverdal, komt Her Majesty op zaterdag 30 september naar het ZINiN Theater met hun show ‘San Francisco City Trip’. Her Majesty is een muzikale sensatie die bekend staat om hun meeslepende tributes aan ’s werelds grootste rockbands. In ‘San Francisco City Trips’ staat de muziek van artiesten als Jefferson Airplane en David Crosby centraal. Voor deze show zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

‘San Francisco City Trip’ is een meeslepende voorstelling die het publiek meeneemt naar de gloriedagen van de rockmuziek afkomstig uit San Francisco. De stad werkte eind jaren zestig, begin jaren zeventig als een magneet op muzikanten uit de hele wereld. Bands en artiesten als Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller en David Crosby kwamen maar wat graag naar zonnig Californië. Het wordt een avond vol bekende muziek, aangevuld met projecties.

De laatste kaarten zijn te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht gisteren
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! 1 okt., 18:02
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45