De uitverkochte voorstelling 'Tis Hier Geen Hotel 2' trapt op 21 september het theaterseizoen af.
De uitverkochte voorstelling 'Tis Hier Geen Hotel 2' trapt op 21 september het theaterseizoen af.

Het nieuwe ZINiN Theaterseizoen barst los met gevarieerd aanbod

Algemeen

NIJVERDAL - Theaterliefhebbers in Nijverdal en omgeving kunnen zich opmaken voor de start van een nieuw theaterseizoen. Een gevarieerd programma vol met cabaret, muziek, toneel, jeugdtheater, dans en (nieuw dit seizoen) klassiek aanbod. 

Het seizoen wordt op donderdag 21 september afgetrapt met de uitverkochte voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel 2’. Maar niet getreurd, het aanbod is groot. Met shows van artiesten als Van Dik Hout, Juf Roos, Mell & Vintage Future, Martijn Koning, Tim Knol en Chris Verlaan belooft het een prachtig theaterseizoen te worden. Het complete programma is te vinden op www.zinin.com.

“Eind mei zijn we gestart met de voorverkoopperiode en het nieuwe theaterprogramma is goed ontvangen door het publiek”, geeft programmeur Mirella Jellema aan. “Het is altijd spannend om te ervaren of een programma aanslaat. Gelukkig is dat ook dit seizoen het geval. Er zijn al veel kaarten verkocht verdeeld over alle voorstellingen. Het voordeel hiervan is dat er voor veel grote namen nog kaarten beschikbaar zijn. Wil je die niet missen, dan is mijn advies om deze snel kaarten te reserveren”, aldus Jellema.

Oude bekenden

Naast de eerder genoemde grote namen als Van Dik Hout en Martijn Koning, verwelkomt ZINiN ook weer graag geziene artiesten in Nijverdal. Onder andere Pater Moeskroen, Chris Verlaan, Mell & Vintage Future en Tim Knol keren terug in het ZINiN Theater. Nieuwe gasten die ZINiN voor het eerst verwelkomt zijn bijvoorbeeld Jim Deddes, Leo Alkemade en de meiden van n00b.

Klassiek aanbod

Met ingang van het nieuwe seizoen staan er weer enkele klassieke voorstellingen op het programma. Symfonieorkest Phion, hét orkest van Gelderland en Overijssel, komt tweemaal naar Nijverdal met hun muziekstukken. Waar ZINiN zeer trots op is, is de komst van het Red Limo Quartet. Pearl Jam voorman Eddie Vedder was zo onder de indruk dat hij ze meenam als begeleidingskwartet op zijn solo wereldtournee in 2018.

Kaarten reserveren

Het complete theaterprogramma is te vinden op de website of in de theaterbrochure die af te halen is bij het ZINiN Theater of één van de ZINiN Bibliotheekfilialen. Kaarten voor de voorstellingen in het nieuwe ZINiN Theaterseizoen zijn online te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via (0548) 624489 of aan de kassa van het ZINiN Theater bij de Tourist Info in Nijverdal.

Afbeelding
Meewandelen met 42e editie van de Amortocht 23 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe woning? Neem de lage hypotheekrente mee! gisteren
Afbeelding
'Verwachten veel kunstwerken' 1 okt., 11:58
Afbeelding
Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow 30 sep., 19:56
Afbeelding
Ontdek de innerlijke uitvinder bij ZINiN Bibliotheek 30 sep., 18:08
Afbeelding
De ideale tafel wordt voor je op maat gemaakt 30 sep., 12:15
Afbeelding
Werkgroep Wonen reageert op beroepschrift Plan de Grave 30 sep., 10:00
Afbeelding
Het binnen-buitengevoel in alle seizoenen 30 sep., 07:45