De familiemusical 'Kikker is verliefd!' is gebaseerd op het gelijkname prentenboek van Max Velthuijs.
De familiemusical 'Kikker is verliefd!' is gebaseerd op het gelijkname prentenboek van Max Velthuijs.

Familiemusical ‘Kikker is Verliefd’ bij ZINiN Theater

Algemeen

NIJVERDAL - Kikker en zijn vriendjes, bekend van de kinderboeken van Max Velthuijs, beleven op zaterdag 20 mei een avontuur in het ZINiN Theater in Nijverdal. Een familiemusical voor de allerkleinsten (3 jaar en ouder). 

Het verhaal zal voor veel ouders niet onbekend zijn. Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje gaat enorm tekeer. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger of is hij ziek? Samen met zijn bekende vriendjes Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op de vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

Het is een poppenvoorstelling met veel interactie. Na de voorstelling kunnen de jonge theaterbezoekers Kikker en zijn vriendjes ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een meet & greet.

Er zijn voorstellingen om 14.00 en 16.00 uur. Kaarten voor ‘Kikker is verliefd!’ kosten 19,50 euro en zijn online te reserveren via de website, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 6 uur geleden
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 11 uur geleden
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44
Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 3 mei, 14:02
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 3 mei, 12:12
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 3 mei, 09:42
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07