Rayen Panday is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret- en stand-up comedywereld.
Rayen Panday is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret- en stand-up comedywereld.

Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow

Algemeen

NIJVERDAL - ‘Karma’ is de titel van de nieuwe cabaretshow van Rayen Panday. Op vrijdag 6 oktober komt Rayen Panday met deze nieuwe show naar het ZINiN Theater in Nijverdal. 

Panday is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret- en stand-up comedywereld. Panday behoort tot de nieuwe generatie cabaretiers in Nederland, maar staat met ‘Karma’ ook alweer voor zijn zevende avondvullende voorstelling. Hij is al jaren onderdeel van het populaire Comedytrain, speelde met succes op festivals zoals Lowlands en Paaspop en mag zich winnaar noemen van de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Mede door dit CV is hij als één van de drie Nederlandse comedians gevraagd door Netflix om zijn eigen special op te nemen in ‘Comedians of the World’. In ‘Karma’ neemt Rayen het publiek mee op een reis vol herkenbare situaties en onverwachte wendingen.

Reserveren

Om een ‘avondje Panday’ te ervaren, adviseert ZINiN om tijdig kaarten te reserveren. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info Nijverdal.

Afbeelding
'Wij willen een gezellige kerstborrel' 12 uur geleden
Afbeelding
'Het is ontzettend leuk om te doen' 16 uur geleden
Afbeelding
SamenZijn weer op HOi fm 18 uur geleden
Afbeelding
'Je komt makkelijk in de verleiding' 20 uur geleden
Afbeelding
La Syndicaliste: schokkend en waargebeurd verhaal 2 dec., 19:24
Afbeelding
Midwinterhoornwandeling 2 dec., 17:44
Afbeelding
Open avond Kring Kunst in de Kamer Nijverdal 2 dec., 12:08
Afbeelding
Komt SOS met vervolg symposium? 2 dec., 10:10