Rayen Panday is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret- en stand-up comedywereld.
Rayen Panday is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret- en stand-up comedywereld.

Rayen Panday komt naar ZINiN met cabaretshow

Algemeen

NIJVERDAL - ‘Karma’ is de titel van de nieuwe cabaretshow van Rayen Panday. Op vrijdag 6 oktober komt Rayen Panday met deze nieuwe show naar het ZINiN Theater in Nijverdal. 

Panday is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse cabaret- en stand-up comedywereld. Panday behoort tot de nieuwe generatie cabaretiers in Nederland, maar staat met ‘Karma’ ook alweer voor zijn zevende avondvullende voorstelling. Hij is al jaren onderdeel van het populaire Comedytrain, speelde met succes op festivals zoals Lowlands en Paaspop en mag zich winnaar noemen van de Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Mede door dit CV is hij als één van de drie Nederlandse comedians gevraagd door Netflix om zijn eigen special op te nemen in ‘Comedians of the World’. In ‘Karma’ neemt Rayen het publiek mee op een reis vol herkenbare situaties en onverwachte wendingen.

Reserveren

Om een ‘avondje Panday’ te ervaren, adviseert ZINiN om tijdig kaarten te reserveren. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info Nijverdal.

Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 7 uur geleden
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 11 uur geleden
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 23 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' gisteren
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 16 mei, 08:10
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 16 mei, 08:00