Ramon Chatrer: 'Opperhond'
Ramon Chatrer: 'Opperhond'

Avond cabaret met ‘Ongekend Talent’

Algemeen

NIJVERDAL - Het ZINiN Theaterpodium is tijdens ‘Ongekend Talent’ op vrijdag 3 maart gereserveerd voor drie aanstormende talenten in de cabaretwereld: Ramon Chatrer, Martijn Crins en het duo Spruijt en Opperman. ZINiN: “Drie veelbelovende acts die langzaam maar zeker de Nederlandse theaters en cabaretliefhebbers aan het veroveren zijn, dé artiesten van de toekomst. ZINiN biedt ze een podium en het Nijverdalse publiek krijgt de kans om met alle drie kennis te maken tijdens een voorproefje van hun voorstelling.”

Een van de cabaretiers die op vrijdag 3 maart op het podium staat is Ramon Chatrer. Hij laat het publiek een voorproefje zien van zijn voorstelling ‘Opperhond’. In dit optreden zet Ramon de realiteit naar zijn hand. Hij worstelt zich door de hersenspinsels in een hoofd dat nooit stilstaat. Ramon is cabaretier en zanger. Zijn talent wordt herkend. In 2020 won hij de jury-, publieks-, en persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en in 2021 was finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling ‘Roestplaats’.


Martijn Crins: ‘Mesthoop’ 

Martijn Crins: ‘Mesthoop

Martijn Crins won de jury- en publieksprijs op het Cameretten Festival 2009, maar ging als acteur en muzikant verder. In ‘Mesthoop’ combineert hij zijn talenten in een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Martijn speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van feestterrein Ripupulo, Alfons de Moppenman, het bevrijden van een beer tot een ode aan de anus. Alles komt voorbij!


Spruijt en Opperman: ‘Heimweeën’ 

Spruijt en Opperman

‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag.’ Hoe magisch was dat moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijtgeraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand de fantasie van de troon gestoten? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze volwassenmaatschappij. In de show ‘Heimweeën’
bezingen en bespelen Spruijt en Oppeman het verlangen naar een tijd waarin we ons nog lieten leiden door magie.

Kaarten reserveren

Kaarten voor een avondje Ongekend Talent zijn te reserveren via www.zinin.com, de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11