Afbeelding

Mooie resultaten voor Hertruiters

Algemeen

HELLENDOORN - Ook dit weekend wisten leden van de Hertruiters zich weer in de prijzen te rijden tijdens diverse wedstrijden in de regio.

Jip Ottes sprong met haar paarden in Wenum Wiesel en Mariënheem.In Wenum Wiesel won ze met For Shizzle het 1.00m rijstijlparcours en werd ze tweede in het 1.10 parcours op snelheid. In Mariënheem won For Shizzle een derde prijs tijdens het 1.00m parcours en won ze met Alexia Z een vijfde prijs in het 1.10m parcours.

Livv Schoppink ging met haar pony Moonlight van start tijdens een wedstrijd om de Twente Cup in Ambt Delden. In het C70 parcours op rijstijl reed ze een foutloos parcours waarvoor ze 75 stijlpunten kreeg. Hiermee behaalde ze een derde prijs. In de halve finale in het C70 parcours werd ze met 83 stijlpunten eerste.

In Raalte kwamen Bibi van Geldere en Berber Nijland met hun pony’s aan de start tijdens een dressuurwedstrijd. Bibi startte haar pony Kenza in de klasse L2 categorie DE en behaalde een eerste en tweede met 204.5 en 198.5 punten.

Berber had haar wedstrijddebuut met haar jonge pony Ophelia in de klasse B, categorie DE dressuur. Ze wist beide proeven te winnen met 206.5 en 200.5 punten.

Wendy Hulsink ging naar Zwolle waar een dressuurwedstrijd voor paarden werd georganiseerd. Met Indy van de Esch behaalde ze een eerste en vierde prijs met 199.5 en 200 punten.

Afbeelding
Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 18 uur geleden
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11