Afbeelding

Scouting De Reggegroep houdt groepsmaaltijd

Algemeen

NIJVERDAL - Structureel worden er bij de scouting De Reggegroep groepsactiviteiten georganiseerd: activiteiten waaraan alle speltakken, inclusief kader, deelnemen. Zo ook afgelopen zaterdag, een groepsmaaltijd voor de groep van Hellendoorn-Nijverdal. Een maaltijd bereid door en voor de leden van de groep. Er waren ongeveer 100 leden aanwezig die met hun eigen speltak een deel van de grote maaltijd verzorgden.

De jongste groep, de Bevers, zorgde voor de fruitspiesjes. De wraps en de verschillende sandwiches en broodjes werden door de welpen klaargemaakt en de scouts regelden vijf soorten soep, ook een hele klus. De explorer-groep had als taak het bakken van het brood en de hamburgers. Ze werden daarbij geholpen door bestuursleden en leden van de oudste tak van de Reggegroep, de Plus-scouts. De organisatie had deze groepsactiviteit goed voorbereid: alles viel goed in elkaar en gezamenlijk kon er van de heerlijke maaltijd worden genoten.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen ze zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. De Reggegroep is al 78 jaar actief in de regio. Met zijn 168 leden is de groep nog steeds een bloeiende vereniging. Geïnteresseerd? Als jeugdlid of als enthousiaste leiding? Kijk dan op: www.reg gegroep.nl of op Facebook of Instagram

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 5 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 23 uur geleden
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17