Afbeelding

Met Tekststroom belééf je de tekst

Algemeen

NIJVERDAL - Zoals de naam al doet vermoeden, kun je bij Tekststroom terecht voor teksten. Annemieke schrijft over van alles, maar het leukste vindt ze schrijven over reisbestemmingen. En dan vooral over haar grote liefde Turkije.

De meeste teksten schrijft ze belevend, storytelling. Als je de tekst leest, voelt het of je al op je reisbestemming bent. Of dat je al contact hebt met de dienstverlener die je zoekt, het product al in je handen hebt.

Ondernemers
Haar opdrachten krijgt ze vooral van andere ondernemers. Zelfstandig professionals, kleine en grotere bedrijven die teksten voor hun website nodig hebben, of haar hun nieuwsbrieven, informatiebrochures en zelfs blogs laten schrijven. "Als ik met een opdrachtgever in gesprek ga, begint mijn schrijversbrein al te werken," zegt Annemieke. "Ik maak aantekeningen en mijn creativiteit komt tot leven. In mijn teksten komen niet alleen de zakelijke feiten naar voren, maar ook de persoonlijkheid van de ondernemer. De essentie die hij of zij me als opdrachtgever vertelt."

Ondersteuning
In 2010 kwam Annemieke tot de ontdekking dat ze echt een schrijver is. Tot die tijd dacht ze dat ze communicatieadviseur was… Een klein verschil zul je misschien denken, maar voor haar wel essentieel. "In alle banen die ik heb gehad, vormde schrijven de verbindende factor. Bij de uitgeverij, de gemeente en zelfs de wooncorporatie. Toen ik in januari 2011 Tekststroom inschreef bij de Kamer van Koophandel, klopte alles. In mijn logo staat niet voor niets communicatieondersteuning en mijn website is Tekststroom punt com(municatie). Ja, omdat goede teksten vaak de belangrijkste bron van communicatie zijn. Goede teksten op je website, niet alleen zodat potentiële klanten je vinden, maar zodat ze ook verder lezen op je site. En vertrouwen krijgen in jouw product. Daar gaat het om."

Turkije
Haar grote liefde voor Turkije probeert ze samen te vatten in een boek. Annemieke heeft twee jaar in Turkije gewoond om de taal te leren en heeft toen ook veel inzicht in de cultuur gekregen.

Decorandi 2024
Lintjesregen gemeente Hellendoorn 2024 1 uur geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 2 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 3 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 4 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 4 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 6 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden