Afbeelding

Mannenkoor gaat terug naar 60's en 70's

Algemeen

NIJVERDAL - Het Nijverdals Mannenkoor gaat ook dit jaar weer een nieuw projectkoor opzetten. Vorig jaar werd ook een koor opgezet, wat nu een vervolg moet krijgen.

Mannen uit Nijverdal en omstreken worden van harte uitgenodigd om deel te nemen en samen een aantal maanden gezellig te zingen onder leiding van dirigent Willem Jan van Asselt. Dit jaar is gekozen voor het thema "Back to the Sixties en Seventies" met nummers van onder meer The Beatles, Beach Boys, Boudewijn de Groot en the Carpenters. De repetities worden gehouden n 't Achterom, Grotestraat N-2 in Nijverdal. Telkens op de dinsdagavonden van de oneven weken van van 18.30 tot 19.30 uur. Dinsdag was de eerste repetitie, aanhaken kan nog. In totaal zijn er tien repetities en deelname is gratis. Het project wordt afgesloten met een optreden tijdens het Nieuwjaarsconcert van het Nijverdals Mannenkoor op 6 januari 2018 in het ZINiN theater.

Afbeelding
Het einde is in zicht 2 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 7 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 19 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 21 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 23 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42