Afbeelding

Groei en Bloei Salland houdt Lentefair

Verenigingen

MARIËNHEEM - Groei en Bloei afdeling Salland houdt op zondag 5 mei de, inmiddels traditionele, Lentefair op de kwekerij van Arjan Schepers aan de Hakkershoekweg 9 in Mariënheem. De toegang is gratis. De Lentefair is geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Ook dit jaar zijn zo’n 25 exposanten uit de directe omgeving aanwezig. Zij tonen een mooie verscheidenheid aan vaste planten, bomen en potplanten. Eigenlijk voor ieder wat wils. Een mooie gelegenheid om uw eigen tuinseizoen te beginnen.

Natuurlijk zijn er ook standhouders die gezellige en nuttige spullen voor de tuin en terras aanbieden zoals tuinkunst en gereedschappen. Op het horecaplein wordt koffie en thee geschonken met iets lekkers dat door de eigen leden is gebakken. Daarnaast is er nog de verloting met mooie prijzen.

De vereniging Groei en Bloei heeft een stand waar door de leden gekweekte tuinplanten en stekjes aangeboden worden voor een zeer schappelijke prijs. Er zijn demonstraties bloemschikken door de leden. Verder kunt u terecht voor informatie over tuinieren zoals bijvoorbeeld het klimaatvriendelijk tuinieren.  

Voor meer info www.salland.groei.nl


Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 7 uur geleden
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 9 uur geleden
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 15 uur geleden
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 17 uur geleden
Afbeelding
Tweede Internationaal G-team Toernooi bij vv DES 19 uur geleden
Afbeelding
Lees de nieuwe Hart van Hellendoorn-Nijverdal al online 19 uur geleden
Afbeelding
Column: Achteraf... 15 mei, 20:15
Gijs en Barry helpen klanten nog tot 1 juni.
Plentyparts Nijverdal sluit per 1 juni de deuren 15 mei, 18:09