Afbeelding
Foto: ZININ

Advies op maat voor het openbaar vervoer

Algemeen

Hoe vraag je de OV chipkaart aan en hoe werkt nu eigenlijk de '40% samenreiskorting'. Allemaal vragen die je tegen kunt komen voordat je een NS trein instapt. Om antwoord te krijgen op al deze prangende vragen, zitten de OV-ambassadeurs op woensdag 7 november voor u klaar in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal tijdens het BreinReis Inloopspreekuur OV. 

Wijzer worden binnen het openbaar vervoer
Reizen met het openbaar vervoer is makkelijk en comfortabel, maar de regelingen eromheen kunnen soms wat lastig zijn. Daarom wordt er iedere eerste woensdag van de maand een Inloopspreekuur Openbaar Vervoer gehouden aan de stamtafel van de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal gehouden. OV-ambassadeurs kunnen u advies op maat geven over abonnementen, regelingen en kortingen. Ook kunnen ze u stap voor stap op de computer laten zien hoe de website van de NS werkt, zodat u in de toekomst ook vanuit huis vanaf uw eigen computer de antwoorden op uw vragen thuis op kunt zoeken.  
Aanmelden
U hoeft zich voor dit inloopspreekuur niet aan te melden en de entree is gratis. 
 

Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 22 minuten geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 12 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 14 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 16 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 19 uur geleden
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47