Afbeelding
Foto: Leonie Smit

Het is goed toeven in Nijverdal

Algemeen

NIJVERDAL - De weken schieten voorbij! Zo sta je voor de feestdagen en net zo makkelijk zijn de eerste weken van het nieuwe jaar al weer bijna voorbij! De tijd lijkt te vliegen. We hebben een nieuw jaar voor de boeg met nieuwe kansen, om van dit jaar een succes te maken.

De afgelopen week hebben vrijwilligers van Schaatsbaan Nijverdal hart gewerkt om de baan weer af te breken en het Henri Dunantplein leeg te halen. De dagen zijn voorbij gevlogen en we hebben genoten van een geweldige editie, met een record aantal bezoekers op zowel de schaatsbaan als in de Tipi. We beleefden heel veel hoogtepunten met onder andere de succesvolle Curling competitie, het unieke schoonschaatsen, de blije gezichten van alle scholieren en natuurlijk de peuters die hun eerste stapjes op het ijs maakten. Daarnaast heel veel gezelligheid met leuke live optredens in de Tipi en de lekkere happen van Berends Bar. Al met al een groot succes met wederom heel veel bezoekers uit de wijde omgeving!

"We mogen heel erg trots zijn op dit project. Mede door de enorme inspanning en bereidwilligheid van alle vrijwilligers. Zonder hen, geen Schaatsbaan Nijverdal. Hulde", vertelt centrumpromotor Manfred Korble. Ook in 2019 heeft winkeliersvereniging Op naar Nijverdal vele activiteiten in de planning staan. Volg hen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Hart van Nijverdal
Ook de redactie van deze krant, Hart van Nijverdal, staat voor jullie klaar in 2019. In het afgelopen jaar hebben we je op vele verschillende manieren op de hoogte mogen houden van het nieuws uit Nijverdal en omgeving. Uiteraard zullen we dat in 2019 ook weer doen! Want we zijn er immers voor jou. Tip de redactie! Wil je ons iets melden of tippen over nieuws, een evenement of andere zaken die interessant zijn voor de lezers van Hart van Nijverdal, laat het ons weten en e-mail je informatie: lezersnieuws@hartvannijverdal.com.

Originele of nieuwswaardige bijdragen worden gepubliceerd in de krant en op onze website en Facebook-pagina (Facebook.com/hartvannijverdal).

Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 11 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 13 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 14 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 17 uur geleden
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42
Mevrouw Ninaber-Biben komt met haar kinderen vanuit Deventer naar Hellendoorn, waar de oom, Engelbertus Johannes Ninaber, van haar overleden man een huis voor haar bouwt..
'Jezelf mooi maken is van alle tijden' 3 mei, 19:47
Voorbeeld van een situatie waar mensen met een beperking nog te vaak mee te maken hebben: er wordt te weinig rekening met ze gehouden.
Wmo-avond 'Iedereen doet mee' 3 mei, 17:44