Afbeelding

Hoe blijft u mobiel?

Algemeen

ALMELO/HENGELO - 'De ouderdom komt met gebreken' is een veel gehoorde uitdrukking. Dat betekent niet dat ouder worden automatisch betekent dat u aan huis gekluisterd bent. Soms kunnen eenvoudige hulpmiddelen ervoor zorgen dat u mobiel kunt blijven en mee kunt blijven doen in de samenleving. Die oplossingen vindt u bij Mango Mobility.

Mango Mobility adviseert u op het gebied van scootmobielen, rollators, rolstoelen en e-brommobielen. De medewerkers weten of een bepaald hulpmiddel of type wel of niet geschikt is voor u. Elk type en elk hulpmiddel heeft z'n eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Het doel is ervoor te zorgen dat u met het juiste hulpmiddel de winkel verlaat. Misschien past een opvouwbaar scootmobiel van nog geen 700 euro met een kleine actieradius van 12 km het best bij uw situatie. Maar wanneer u bent aangewezen op een scootmobiel en verder een actief leven leidt, dan is een scootmobiel met een actieradius van 50 kilometer een betere oplossing. Voor beiden en alle accessoires zoals beenhoezen bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres.

Na de aankoop
Ook nadat u de winkel verlaten met uw scootmobiel, rollator of een ander hulpmiddel heeft, houdt de service van Mango Mobility niet op. Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring is Mango Mobility uw vertrouwde partner in mobiliteit.

Vestigingen
In Twente heeft Mango Mobility twee vestigingen. In Hengelo vindt u ze aan de Drienerstraat 59 en zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0800-2002. In Almelo kunt u een bezoek brengen aan Mango Mobility aan de Einsteinstraat 8a en bellen kan naar 0546-453296. Eerst even zelf kijken wat de mogelijkheden zijn? Ga naar www.mangomobilty.nl voor alle informatie en productspecificaties.

V.l.n.r.: Dennis Hesselink (directeur Oude Wolbers), Willemijn de Roy van Zuydewijn (projectleider Vastgoed Reggewoon), Gerrit Breeman (directeur-bestuurder Reggewoon).
Officiële start bouw op oude locatie Blenkeschool 2 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Een blij team van Draw2design. Zij gingen met de felbegeerde titel en bijbehorende beeldje terug naar de zaak.
'Draw2design is een terechte winnaar' 6 uur geleden
Afbeelding
Hé notaris, verklaar 's! 8 uur geleden
Afbeelding
Column: Härte van oons dörpien: zîej hebt 't käts verknald 20 uur geleden
Afbeelding
'Van mijn kleinkinderen krijg ik veel inspiratie' 22 uur geleden
Afbeelding
De Paashaas op bezoek! gisteren
Afbeelding
ColumLicht balsemen 28 mrt, 13:33