Afbeelding
Foto: Stockfoto

Creatieve inloopochtend voor minima

Algemeen

NIJVERDAL - Op dinsdag 19 november wordt de negende inloopochtend van 2019 voor de minima gehouden. De inloopochtend begint om 09.30 uur, duurt tot ongeveer 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deze inloopochtend zal er een creatieve uitdaging zijn: onder leiding van Ina Muller zal er een creatieve creatie gemaakt worden. Tijdens het creatief bezig zijn zal er ook voldoende gelegenheid zijn om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van "Het Spectrum" Hendrik Wormserstraat 1 Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Kortom, een leuke, ontspannende activiteit om af en toe eens op een creatieve manier de deur uit te komen. Er worden regelmatig dit soort leuke activiteiten gehouden voor diverse doelgroepen.

Aanmelden
In verband met het inkopen van de benodigde materialen is het van belang dat u zich opgeeft voor deze ochtend. Opgeven graag voor vrijdag 15 november via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen. E-mail: trefpuntminima@hotmail.com of telefoonnummer: 06 10 63 38 46 (elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur)

Afbeelding
Het einde is in zicht 1 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 6 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 18 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 20 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 22 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! gisteren
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42