Foto: Stockfoto

Creatieve inloopochtend voor minima

NIJVERDAL - Op dinsdag 19 november wordt de negende inloopochtend van 2019 voor de minima gehouden. De inloopochtend begint om 09.30 uur, duurt tot ongeveer 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Deze inloopochtend zal er een creatieve uitdaging zijn: onder leiding van Ina Muller zal er een creatieve creatie gemaakt worden. Tijdens het creatief bezig zijn zal er ook voldoende gelegenheid zijn om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee. De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van "Het Spectrum" Hendrik Wormserstraat 1 Nijverdal (ingang aan het Hendrik Wormserplein). Kortom, een leuke, ontspannende activiteit om af en toe eens op een creatieve manier de deur uit te komen. Er worden regelmatig dit soort leuke activiteiten gehouden voor diverse doelgroepen.

Aanmelden
In verband met het inkopen van de benodigde materialen is het van belang dat u zich opgeeft voor deze ochtend. Opgeven graag voor vrijdag 15 november via onderstaand mailadres of telefoonnummer. Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen. E-mail: trefpuntminima@hotmail.com of telefoonnummer: 06 10 63 38 46 (elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur)

Meer berichten
 
Auto zoeker