Afbeelding

Vierde voorstelling van "Wie bint vrie"

Algemeen

NIJVERDAL - De voorstelling "Wie bint vrie" mag zich verheugen op een enorme belangstelling. Eerst waren er twee voorstellingen, dat werden er drie en nu is ook een vierde voorstelling toegevoegd,

De eerste 3 voorstellingen op 4 en 9 april en 9 mei waren binnen korte tijd volledig uitverkocht. Aangezien er zich al een wachtlijst van teleurgestelde belangstellenden heeft gevormd hebben de organisatoren Leo Steur en Johan Huis in 't Veld besloten dat er een vierde voorstelling komt. Deze zal zijn op donderdag 7 mei.

De jeugd
Graag willen we in het bijzonder ook de jeugd betrekken bij onze voorstelling. Te vaak worden we om ons heen geconfronteerd met opkomend antisemitisme en neonazisme. Dit kan en mag ons niet onverschillig laten. De jeugd is onze toekomst. In onze voorstelling willen we deze boodschap ook aan hen doorgeven. We hebben speciaal voor de jeugd tot en met 18 jaar 78 kaarten beschikbaar voor de prijs van 5,- euro in plaats van 15,- euro. Deze korting is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Heutink Onderwijsmateriaal Rijssen. Op vertoon van paspoort of id-kaart kunnen deze kaarten met korting gekocht worden bij de kassa van het theater in het Huis voor Cultuur en Bestuur of gereserveerd worden via zinin.com. Voor iedereen boven de 18 jaar geldt de normale prijs van 15,- euro.

Afbeelding
Jan van den Bosch en Lia de Waard-Oudesluijs zijn kandidaat-wethouders voor de gemeente Hellendoorn 4 uur geleden
Afbeelding
Aanpak van de eikenprocessierups 4 uur geleden
Afbeelding
Examenleerlingen CSG Reggesteyn exposeren 7 uur geleden
Afbeelding
SVVN strijdt, maar verliest van Enter Vooruit 8 uur geleden
Afbeelding
75 rijders aan de start bij jaarlijkse Autocross Daarle 11 uur geleden
Afbeelding
Eerste prijzen voor Hertruiters Nické en Sophie 13 uur geleden
Afbeelding
Orgelconcert van Albèrt Driessen 11 apr, 07:58
Afbeelding
Marlenaren beslissen mee: buurtvisie in zicht 10 apr, 18:07