Afbeelding

Haarles Feest 2020 gaat digitaal door!

Algemeen

HAARLE - Gezien de maatregelen rondom het coronavirus kan er dit jaar helaas geen feest met het hele dorp en omstreken in de tent plaatsvinden. Maar na hard werken is het gelukt een mooi digitaal programma op te zetten waardoor 5 tot en met 7 juni toch nog in het teken staat van het Haarles Feest!

Op www.haarlesfeest.nl is het hele programma te bekijken met onder andere de Bie Huus Quiz, Haarles Feest Proost Show en Thuis Voor De Buis Woonkamer Bingo. De organisatie belooft dat de eerste online editie van het Haarles Feest een bijzondere wordt.

Het programma
Het feestweekend begint op 5 juni met de Bie Huus Quiz. Een gezellige online quiz die je gewoon vanuit huis kunt spelen. Iedereen kan meedoen, inschrijving is mogelijk vanaf vrijdag 29 mei op www.haarlesfeest.nl. Op zaterdag 6 juni is er voor de kinderen uit Haarle een mooie speurtocht. Wie de code weet te kraken, staat wat lekkers te wachten! In de middag is het tijd voor de Haarles Feest Proost Show. Vanaf 16.00 uur zorgen bekende Haarles Feest DJ’s als Blonde Geert voor hitjes waarvan je spontaan begint te dansen. Natuurlijk kunnen er ook verzoekjes worden ingediend! De Proost Show wordt live uitgezonden vanaf de Facebookpagina van Haarles Feest en het YouTube kanaal. Het weekend wordt afgesloten met de Thuis Voor De Buis Woonkamer Bingo op zondag 7 juni. Hierbij zijn fantastische prijzen te winnen, waaronder 1 minuut gratis winkelen bij Spar Slettenhaar! Kaarten voor deze bingo zijn te koop bij de Spar en Avia Spijkerman in Haarle.

Lokale ondernemingen
Het Haarles Feest kent vele sponsoren. Dankzij hen is de organisatie nu al verzekerd van een mooi feest in 2021! Veel sponsoren zijn lokale ondernemingen die het niet makkelijk hebben tijdens de coronacrisis. Daarom zijn alle prijzen voor de bingo ingekocht bij trouwe sponsoren, waaronder de minuut gratis winkelen. Zo heb je met je deelname niet alleen een leuke middag, maar steun je ook lokale ondernemingen die onze hulp hard kunnen gebruiken.

Kijk voor meer informatie over het programma op www.haarlesfeest.nl.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Hellendoorn 2024 18 minuten geleden
Afbeelding
Column: Eigendomsverkrijging door verjaring 1 uur geleden
Afbeelding
Mooie opening WK Enduro voor Kaiya Brouwer 2 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 3 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 3 uur geleden
Afbeelding
BoekStart Voorleesuurtje vol leuke verhaaltjes 5 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 17 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 19 uur geleden