Spare Rib Express Nijverdal bestaat één jaar

NIJVERDAL - Bastiaan en Leo Brinkman, een dynamisch duo, hebben samen al vele jaren horeca-ervaring opgedaan in de keuken van hun eigen lunch/tearoom in hartje Deventer. Na de verkoop hiervan in juli 2018 eindigde de samenwerking tussen vader en zoon. Toch bleef het knagen en na een afgeronde HBO studie en een aantal andere banen werd besloten om de samenwerking weer op te pakken. Dit resulteerde in de opening van een Spare Rib Express te Nijverdal.

Spare Rib Express is een franchiseformule die staat voor hoogwaardige producten en maaltijden. Naast, hoe kan het ook anders, de spare ribs, serveren zij ook saté, kip, zalm en een scala aan hamburgers. Diverse side dishes completeren het geheel tot een volwaardig menu. Dit doen ze 7 dagen per week van 16.30 tot 21.00 uur. Van Hellendoorn tot Holten en van Goor tot Raalte wordt er bezorgd. Wilt u liever afhalen geen probleem, ook dat kan bij het filiaal aan de Rijssensestraat 125 te Nijverdal.

Druk maar leuk
"Inmiddels zijn we al weer 1 jaar open, en wat een jaar was dat. Waar de Horeca overal dicht ging mochten wij gelukkig open blijven voor afhaal en bezorging. Wat een opluchting was dat. Het begin was hectisch en druk maar oh zo leuk. Inmiddels hebben we een jong en enthousiast team van jongens en meiden om ons heen opgebouwd die ons helpt te streven naar een constante en hoge kwaliteit van onze producten alsmede het op tijd bezorgen ervan. Onze doelstelling is om dit nog vele jaren vast te houden. Onze roots liggen in Deventer maar we voelen ons al aardig thuis in Nijverdal en gezien alle goede recensies en prettige reacties hebben wij het idee dat dit een goede keus van ons is geweest", aldus Bastiaan en Leo.

Actie
Natuurlijk willen we dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. Vanaf de verspreiding van deze krant tot en met 10 maart krijgt u € 5,- korting op een bestelling van minimaal €25,- (excl. bezorgkosten) middels de korting code NIJV1J. Deze code geldt alleen als u bestelt via de website www.spareribexpress.nl of via de app van spareribexpress.

Meer berichten