Afbeelding

Landal Sallandse Heuvelrug verwelkomt eerste gasten

Algemeen

HOGE HEXEL - Het nieuwe vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug op de grens van Twente en Salland, ontvangt op 15 juli de eerste gasten. Reserveren is inmiddels mogelijk.

Landal Sallandse Heuvelrug ligt vlakbij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, midden in de rijke natuur van heide, bossen en glooiende velden met eeuwenoude bomen. Rust, ruimte en natuur staan hier centraal. De grote waterpartij met daaromheen de reeds aangelegde beachlodges hebben al veel gasten getrokken en zijn geschikt gemaakt voor verhuur door Landal GreenParks gedurende de komende zomer. Tijdens de volgende fase wordt het park verrijkt met drie verschillende woningtypen; de 8-persoons familielodge ‘Roerdomp’, het 6-persoons type ‘Pijlstaart’ en de royale 4-persoons ‘Watersnip’. Alle lodges zijn uitgevoerd met grote glaspartijen en openslaande terrasdeuren. De woningen zijn gesitueerd rondom een meer van ruim 3,5 hectare en hebben vrijwel allemaal zicht op het water. Gasten kunnen gebruik maken van de centrale voorzieningen van het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel, dat al ruim veertig jaar een begrip is in Twente.

Ontdekken
De omgeving van Landal Sallandse Heuvelrug leent zich bij uitstek voor wandel- en fietstochten. Op korte afstand liggen idyllische plaatsjes als Delden, Denekamp en Ootmarsum en de vele landgoederen en kastelen zijn een bezoek meer dan waard. De nabijheid van golfcourses, mountainbikeroutes en van Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen maken dit een aantrekkelijke streek voor een afwisselende vakantie met het hele gezin.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 21 apr, 18:17
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 21 apr, 14:16
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn 21 apr, 11:46
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05