The Fortunate Sons geven op 27 november een sta-concert in het ZINiN Theater: A Tribute to Creedence Clearwater Revival.
The Fortunate Sons geven op 27 november een sta-concert in het ZINiN Theater: A Tribute to Creedence Clearwater Revival.

The Fortunate Sons laten de jaren zestig herleven

Algemeen

The Fortunate Sons (USA) laten op zaterdag 27 november de jaren zestig herleven in het ZINiN Theater met de show ‘A Tribute to Creedence Clearwater Revival’. Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Down On The Corner’. 

NIJVERDAL - De uit Chicago afkomstige band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische CCR. Een echte ‘trip down Memory Lane’. Voor dit sta-concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen toen bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig wordt de muziek levend gehouden door The Fortunate Sons. De gelijkenis is onmiskenbaar en het lijkt alsof een jonge John Fogerty weer op het podium staat alsof het 1969 is.

Kaarten voor deze ‘trip down Memory Lane’ zijn te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de kassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor dit concert.

door de redactie

Afbeelding
Het einde is in zicht 5 uur geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 10 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 22 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 gisteren
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 7 mei, 16:05
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 7 mei, 13:21
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42