<p>The Fortunate Sons geven op 27 november een sta-concert in het ZINiN Theater: A Tribute to Creedence Clearwater Revival.</p>

The Fortunate Sons geven op 27 november een sta-concert in het ZINiN Theater: A Tribute to Creedence Clearwater Revival.

(Foto: )

The Fortunate Sons laten de jaren zestig herleven

The Fortunate Sons (USA) laten op zaterdag 27 november de jaren zestig herleven in het ZINiN Theater met de show ‘A Tribute to Creedence Clearwater Revival’. Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Down On The Corner’. 

NIJVERDAL - De uit Chicago afkomstige band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische CCR. Een echte ‘trip down Memory Lane’. Voor dit sta-concert zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen toen bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig wordt de muziek levend gehouden door The Fortunate Sons. De gelijkenis is onmiskenbaar en het lijkt alsof een jonge John Fogerty weer op het podium staat alsof het 1969 is.

Kaarten voor deze ‘trip down Memory Lane’ zijn te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de kassa bij de Tourist Info in Nijverdal. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor dit concert.

door de redactie

Meer berichten
 
Auto zoeker