Afbeelding

Nijverdals Mannenkoor huldigt jubilarissen

Algemeen

NIJVERDAL/HELLENDOORN - Het Nijverdals Mannenkoor heeft onlangs de 57e Algemene Ledenvergadering gehouden in Restaurant- en zalencentrum “In de Tonne” te Hellendoorn.

De bestuursleden John Brand en Jan Buwalda waren aftredend en werden door de leden unaniem herkozen voor een nieuwe bestuursperiode, respectievelijk als voorzitter en secretaris. Door het beëindigen van het burgemeesterschap van Anneke Raven is ook haar erevoorzitterschap van het NMK komen te vervallen. Jorrit Eijbersen, als nieuwe burgemeester van Hellendoorn, is bereid gevonden deze functie op zich te nemen.

Cees Bramer heeft na 16 jaar trouwe dienst zijn rol als koormeester neergelegd en werd daarvoor bedankt door de voorzitter en beloond met een fles Jägermeister. In aansluiting hierop heeft Cees op ludieke wijze Vincent Broeks “geslagen” tot nieuwe koormeester.

Na een presentatie over verduurzaming eigen woning door Ben Veltien, duurzaamheidscoach, werd overgegaan tot de huldiging van de jubilarissen Leo Kleinjan, 50 jaar lidmaatschap en Johan Kuipers, 25 jaar lidmaatschap. Zij werden door Johan Smit, als afgevaardigde van de KNZV, onderscheiden met de bijbehorende spelden en oorkondes. Namens het Nijverdals Mannenkoor werden zij daarna toegesproken door de voorzitter en ontvingen de mannen de gouden en zilveren speld namens het NMK en een bos bloemen voor de echtgenotes.

Afbeelding
Bruisend Nijverdal zoekt vrijwilligers 9 uur geleden
Afbeelding
Jubilarissen SVVN alsnog in het zonnetje gezet 11 uur geleden
Afbeelding
Column: bankje voor jou 17 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met het thema ‘Ik zal u rust geven’ 18 uur geleden
Afbeelding
Rust in je levenmet mindfulness 21 uur geleden
Afbeelding
NKC ‘51 speelt voor behoud in Overgangsklasse 1 jul, 19:31
Afbeelding
Bos Bedden Nijverdal Nieuwste Auping Studio 1 jul, 17:58
Afbeelding
Techniek, beleving voor jong en oud 1 jul, 14:06