Afbeelding

Nette 2-1 winst van FC Twente op PSV zaterdag

Algemeen

ENSCHEDE - Het was puur genieten afgelopen zaterdag; zowel op het veld als de tribunes: FC Twente versloeg thuis PSV met een mooie 2-1 eindstand.

Een slechte eerste helft bleek de bezoekers uiteindelijk fataal te worden. FC Twente was duidelijk uit op winst; het vorige seizoen eindigde het treffen namelijk in een 3-3 gelijkspel. “We hebben geleerd van vorig seizoen”, aldus Ron Jans op de FC Twente site. “Na een moeilijke fase in het eerste kwartier na rust hebben we het over de streep getrokken. Dit spel hebben we vaker laten zien, alleen spelen we niet elke week tegen dit soort kaliber tegenstanders. Voor de tijd denk je wel hoe gaat dit met een geïmproviseerd middenveld, maar Kjolo en Rots hebben het fantastisch ingevuld. Als we dit niveau van vandaag vaker aantikken, dan kan het nog heel leuk worden dit seizoen.”

De man van de wedstrijd was ongetwijfeld Vaclav Cerny; hij wist voor de rust de beide Twentse treffers op het scorebord te zetten. Al in de 17e en 24e minuut. In de 55e minuut wist Til voor PSV het enige punt te maken. Voor het Twentse deel van de ruim 30.000 fans in het stadion wachtte een mooi feest na afloop.

Afbeelding
Dansclub Hulsen houdt weer een dansavond 29 minuten geleden
Op 4 mei, de vlag halfstok vlaggen van 18.00 uur tot zonsondergang. Tijdens Bevrijdingsdag de vlag, zonder oranje wimpel, vlaggen.
Gemeente Hellendoorn staat stil bij 4 en 5 mei 2 uur geleden
Afbeelding
'Wat bezielt je' aflevering over Vrouwen in het Verzet 4 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 6 uur geleden
Afbeelding
Column Gerdien op de thee bij André Gorter 18 uur geleden
Afbeelding
Taboedoorbrekend: lezing over de menopauze 20 uur geleden
Afbeelding
Koningsdag 2024 in Nijverdal FOTO'S gisteren
Afbeelding
Ridderstrijd geopend 2 mei, 11:23