The Songwriters Club trapt af met singer-songwriters Martin Jasper, Oliver Pesch en Stephanie Struijk.
The Songwriters Club trapt af met singer-songwriters Martin Jasper, Oliver Pesch en Stephanie Struijk.

The Songwriters Club: een nieuw concept in De Smidse in Nijverdal

Cultuur

NIJVERDAL - De Smidse in Nijverdal presenteert op zaterdag 24 februari een nieuw concept: The Songwriters Club. Dat betekent drie talentvolle singer-songwriters op één avond en op één podium. De songwriters volgen elkaar op en brengen hun mooiste nummer ten gehore. De line-up van deze avond: Martin Jasper, Oliver Pesch en Stephanie Struijk. 

Kwaliteit en authenticiteit staan hoog in het vaandel bij The Songwriters Club. Daarom treden er artiesten op die hun eerste single op de radio hebben, artiesten die veel voor anderen schrijven of artiesten die nieuwe nummers op een laagdrempelige manier aan het publiek willen laten horen. 

Martin Jasper geïnspireerd door Dermot Kennedy

De 24-jarige Martin Jasper (Martijn Roggeveen) is singer-songwriter in hart en nieren. Martin begon met het creëren van zijn eigen sound in de ‘indie-music scene’ in Amsterdam. Hij is geïnspireerd door Dermot Kennedy en Ben Howard, en brengt binnenkort nieuwe eigen muziek uit.


Rob Stenders noemt Oliver Pesch een veelbelovend talent

Oliver Pesch brengt zijn inventieve versie van ‘West Coast-Americana muziek’ naar Nederland. Pesch’ frisse, kien uitgedachte songs klinken op plaat én live toegankelijk en overtuigend. Met zijn tweede single ‘Shelly’ scoort Pesch de welbekende ‘Topsong’ op NPO Radio 2 en is frequent te horen op 3FM en Radio Veronica. Dj’s als Rob Stenders en Leo Blokhuis noemen hem dan ook als veelbelovend talent.

Stephanie Struijk trok als Stevie Ann langs de theaters

Stephanie Struijk reist al meer dan 15 jaar langs Nederlandse en Vlaamse theaters. Eerst als Stevie Ann, toen ze nog Engelstalig zong, en inmiddels alweer een aantal jaar onder haar eigen naam. Haar liedjes zouden fragmenten uit haar dagboek kunnen zijn. Eerlijk en herkenbaar zingt ze over de liefde en het moeten loslaten daarvan. En over sterk zijn en kiezen voor jezelf. Kleine liedjes over grote gevoelens.

ZINiN is blij met de komst The Songwriters Club naar De Smidse. De Smidse is te vinden aan het Hoge Dijkje 4a te Nijverdal. Dit is dé avond om het Nederlandse talent op singer-songwriters gebied te herontdekken. De voorstelling vindt plaats op zaterdag 24 februari en begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn online te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info.

Het begin van Koningsdag vorig jaar. Na de opening door Ewald Aaltink en de burgemeester kon het feest echt beginnen.
Volop vertier tijdens Koningsdag Nijverdal 18 uur geleden
Overal in de gemeente zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen.
Koningsdag Marle 22 uur geleden
Afbeelding
Winkelen bij Voedselbank Hellendoorn gisteren
Naast alle activiteiten buiten, is er binnen in de HOi-studio van alles te beleven.
Koningsdag bij HOi is 'Samen Oranje' 21 apr, 10:10
Afbeelding
Eschlanderkapel Hellendoorn organiseert een fietstocht voor de hele familie 20 apr, 19:26
Tafereel uit de bevrijdingsstraat in het Memory Vrijheidsmuseum. Het ontbijt zal plaatsvinden in de centrale hal, maar ontbijters kunnen het museum wel bezoeken. (Foto: MVM)
Meld je volgende week aan voor bevrijdingsontbijt 20 apr, 14:13
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar 20 apr, 12:00
Afbeelding
Lentewandeling met Natuurmonumenten 20 apr, 10:05