Gregory Page mag wereldster Jason Mraz tot één van zijn grootste fans rekenen.
Gregory Page mag wereldster Jason Mraz tot één van zijn grootste fans rekenen.

Live optreden van folkzanger Gregory Page in De Smidse

Uitgaan

NIJVERDAL - Amerikaanse Folkzanger Gregory Page zal op zaterdagavond 17 februari om 20.30 uur een optreden verzorgen in De Smidse Nijverdal.

Gregory Page is al jaren een graag geziene folkzanger die voor zijn muziek inspiratie haalt uit met name de traditionele Ierse folk. Gregory is een oldskool singer-songwriter en groot verhalenverteller uit San Diego (USA). 

Zijn shows zijn een live-ervaring van muziektheater en een folkshow en worden geroemd door zijn grote schare fans. Hij mag wereldster Jason Mraz tot één van zijn grootste fans rekenen en inmiddels hebben ze al vele keren gezamenlijk op het podium gestaan. 

Onvergetelijke live-ervaring 

Gregory Page is een onverbeterlijke romanticus. Nostalgie is wat hem betreft geen vies woord en zijn werkdag bestaat bij voorkeur uit dagdromen in het park. De geboren Londenaar woont al sinds zijn tienerjaren in San Diego en heeft daar de basis gelegd voor zijn muziekcarrière. Nederland is echter zijn tweede thuis. Gregory’s voorliefde voor jaren ’20 crooners, oude grammofoons en gedeukte hoeden vond hier zo veel weerklank dat hij hier graag, lang en vaak verblijft. Veel mensen kennen hem van zijn optredens bij Vrije Geluiden en Kunststof TV, maar zijn charisma en parels van songs komen bij een liveshow pas echt goed tot hun recht. 

Kaarten Gregory Page

De voorstelling begint op zaterdag 17 februari om 20.30 uur. Kaarten voor deze liveshow van Gregory Page kosten 17,50 euro en zijn te reserveren via www.zinin.com. Kaarten zijn ook te reserveren via de reserveerlijn (0548)624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal. De voorstelling vindt plaats in De Smide aan het Hoge Dijkje 4a.

Afbeelding
Ontdek en creëer in het MaakLab (16+) 2 minuten geleden
Farida Laan
Drie cabaret- en muziektalenten op één avond 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert Eschländerkapel Hellendoorn 14 uur geleden
Afbeelding
Krijg advies bij Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken 16 uur geleden
Afbeelding
SVVN pakt een punt in blessuretijd 17 uur geleden
N751 bij Daarle
Groot onderhoud aan N751 bij Daarle 18 uur geleden
Afbeelding
Taizéviering met als thema '40dagentijd' 20 uur geleden
Afbeelding
Een ode aan de ouderen in de samenleving 26 feb, 18:07