Afbeelding

Spreekuur Arbeidsrecht

Juridisch

NIJVERDAL - Ria Ruiter van Adviesbureau Ruiter Advies houdt op donderdag 25 januari het inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zaken in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Tussen 12.30 en 14.30 uur is iedereen van harte welkom met alle vragen met betrekking tot arbeidsrecht, sociale zaken, diverse uitkeringen en arbeids- en/of buurtconflicten.

Tijdens dit gratis inloopspreekuur over Arbeidsrecht en Sociale Zaken kunnen bezoekers terecht met vragen over onder andere arbeidsrecht, sociale zekerheid en mediation. Ria Ruiter biedt ook advies op het gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, WW-ontslag, WIA, WAO en AOW-uitkeringen. Ria Ruiter kan bogen op een onuitputtelijke bron van kennis en ervaring. Haar advies staat voor eenvoud en betrokkenheid.

Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 10 uur geleden
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11
Jan Mensink (achterste rij, tweede van links) met 'zijn' Ravijnmannen en begeleidingsteam na het behalen van de halve finale in de play-offs.
'Wilde de vijftig jaar graag volmaken' 16 mei, 10:17