Afbeelding

‘Tussen de oren van je puber’

Nieuws

Vitaal Hellendoorn organiseert een ouderavond over de mentale weerbaarheid van jongeren. Op dinsdagavond 12 maart is iedereen van harte welkom bij CSG Reggesteyn aan de Willem de Clercqstraat in Nijverdal voor deze speciale ouderavond. De avond is gratis te bezoeken.

De avond is bedoeld voor alle ouders van jongeren tussen 12-18 jaar uit de gemeente Hellendoorn. Ouders krijgen tijdens deze ouderavond tips en informatie over hoe ze met hun kind het gesprek aan kunnen gaan over emoties en mentale problemen. Schoolstress, prestatiedruk en andere zaken kunnen invloed hebben over hoe een puber zich voelt. Ouders en opvoeders worstelen nog wel eens met de vraag ‘Hoe worden pubers gelukkig en veerkrachtig, zodat ze om kunnen gaan met alle uitdagingen die op hun pad komen? Hoe blijf ik in gesprek met mijn puber?’ Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de ouderavond met als thema de mentale weerbaarheid bij jongeren.

Workshops

Tijdens de ouderavond kunnen deelnemers twee workshops volgen. Er is keuze uit ‘Zeg ja tegen stress!? Hoe overleef ik schoolstress?’, ‘Mentale gezondheid; hoe zit mijn kind in het vel?’, ‘Mentaal gezond door een positieve seksuele opvoeding’ en ‘Het is oké. Fouten maken mag!’.

Locatie en aanmelden

De ouderavond is op dinsdag 12 maart bij CGS Reggesteyn aan de Willem de Clercqstraat in Nijverdal. Het programma begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. De avond is gratis, maar aanmelden via www.vitaalhellendoorn.nl is wel noodzakelijk. Daar is ook meer informatie te vinden.

Afbeelding
Het einde is in zicht 34 minuten geleden
Afbeelding
Creatieve inloopochtend voor minima 5 uur geleden
Afbeelding
Toneelvoorstelling 'In de Lift' te zien in het ZINiN Theater 17 uur geleden
Afbeelding
Een pittige thuiswedstrijd voor NKC '51 1 19 uur geleden
Afbeelding
Risico om te degraderen groter voor SVVN na verlies 21 uur geleden
Afbeelding
Van hoog naar laag: ontdek de Sallandse Heuvelrug per fiets! 23 uur geleden
De Oude Twentse weg loopt al eeuwen door de gemeente Hellendoorn en was al in de dertiende eeuw een belangrijke verbinden tussen Twente en Zwolle.
HKHN verzorgt lezing over de stokoude Twentseweg 4 mei, 18:01
Afbeelding
De rhododendrons rond de Palthetoren zijn in bloei! 4 mei, 12:42